BOGATII din Qatar si Emirate platesc o AVERE sa-si aduca masinile la Londra: "Se fac curse intre Aventador si Veyron in oras!"

BOGATII din Qatar si Emirate platesc o AVERE sa-si aduca masinile la Londra: "Se fac curse intre Aventador si Veyron in oras!"

Daily Mail povestesc cum a ajuns sa fie Londra invadata de masini de lux care valoreaza cateva sute de mii de lire

Din ce in ce mai multe masini de lux au impanzit capitala Angliei in ultimul an iar cei de la Daily Mail au dezvaluit cum s-a intamplat acest lucru - masini precum Lamborghini, Ferrari, McLaren detinute de oameni cu bani multi din Qatar, Emirate, Kuweit sau Arabia Saudita ajung la Londra transportate cu avionul!

Proprietarii platesc si 20.000 de lire pentru a-si duce masinile cu un Aibus A330 de la Doha pana pe Heathrow. Avionul ofera pana la 31 de locuri pentru masini la fiecare transport.

Daniel Hallworth, director manager la Dan Car Logistics, le-a povestit celor de la Daily Mail: "Arabii folosesc adesea agenti pentru a aranja ca masinile sa fie duse in Marea Britanie. Iar unii dintre acestia pot avea si 2-3 masini aduse in fiecare luna! Odata ce au ajuns aici, pot sa le conduca legal timp de 2 luni. Multi dintre ei merg in turnee - asa ca ar putea sa le aduca aici la Londra pentru o perioada si apoi merg cu masina in locuri mai insorite precum Marbella"

El a dezvaluit ca transportul unei masini precum Ferrari sau McLaren poate costa pana la 5.000 de lire pentru un drum, iar pentru un Bugatti Veyron se platesc 6.000 de lire. Masinile mai mari, precum un Rolls-Royce Phantom costa intre 7.000 si 12.000 de lire.

Odata ajunge la Londra, Politia are mari batai de cap din cauza faptului ca se intampla des sa fie inregistrate in mod gresit numerele de inmatriculare sau apar probleme cu asigurarea sau cu parcarea.

Cei mai afectati sunt cei din zona Knightsbridge care dezvaluie ca unii dintre proprietarii acestori masini se comporta de parca zona este una exclusivista si fac curse ca in filme.


VEZI AICI MAI MULTE IMAGINI

Foto montaj: Daily Mail
 

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Dezvăluiri din noaptea alegerilor locale. Pandele, soțul lui Firea, s-a supărat și l-a sunat pe Orban
BRAT