BOGATII din Qatar si Emirate platesc o AVERE sa-si aduca masinile la Londra: "Se fac curse intre Aventador si Veyron in oras!"

BOGATII din Qatar si Emirate platesc o AVERE sa-si aduca masinile la Londra: "Se fac curse intre Aventador si Veyron in oras!"

Daily Mail povestesc cum a ajuns sa fie Londra invadata de masini de lux care valoreaza cateva sute de mii de lire

Din ce in ce mai multe masini de lux au impanzit capitala Angliei in ultimul an iar cei de la Daily Mail au dezvaluit cum s-a intamplat acest lucru - masini precum Lamborghini, Ferrari, McLaren detinute de oameni cu bani multi din Qatar, Emirate, Kuweit sau Arabia Saudita ajung la Londra transportate cu avionul!

Proprietarii platesc si 20.000 de lire pentru a-si duce masinile cu un Aibus A330 de la Doha pana pe Heathrow. Avionul ofera pana la 31 de locuri pentru masini la fiecare transport.

Daniel Hallworth, director manager la Dan Car Logistics, le-a povestit celor de la Daily Mail: "Arabii folosesc adesea agenti pentru a aranja ca masinile sa fie duse in Marea Britanie. Iar unii dintre acestia pot avea si 2-3 masini aduse in fiecare luna! Odata ce au ajuns aici, pot sa le conduca legal timp de 2 luni. Multi dintre ei merg in turnee - asa ca ar putea sa le aduca aici la Londra pentru o perioada si apoi merg cu masina in locuri mai insorite precum Marbella"

El a dezvaluit ca transportul unei masini precum Ferrari sau McLaren poate costa pana la 5.000 de lire pentru un drum, iar pentru un Bugatti Veyron se platesc 6.000 de lire. Masinile mai mari, precum un Rolls-Royce Phantom costa intre 7.000 si 12.000 de lire.

Odata ajunge la Londra, Politia are mari batai de cap din cauza faptului ca se intampla des sa fie inregistrate in mod gresit numerele de inmatriculare sau apar probleme cu asigurarea sau cu parcarea.

Cei mai afectati sunt cei din zona Knightsbridge care dezvaluie ca unii dintre proprietarii acestori masini se comporta de parca zona este una exclusivista si fac curse ca in filme.


VEZI AICI MAI MULTE IMAGINI

Foto montaj: Daily Mail
 FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Comitet pentru monitorizarea posibilelor infecţii cu noul coronavirus la Ministerul Sănătății
BRAT