Formula 1 Daniel Ricciardo McLaren Sporturi

Formula 1 | Pilotul Daniel Ricciardo și-a stabilit viitorul

Campionatul Mondial de Formula 1 e LIVE TEXT pe www.sport.ro.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 13 Iulie 2022, 14:58
Data actualizarii: Miercuri 13 Iulie 2022, 15:03

Pilotul australian Daniel Ricciardo, care traversează un sezon complicat la McLaren, a dezminţit că va părăsi Formula 1 şi va concura pentru echipa britanică şi în 2023, relatează L'Equipe.

Ricciardo, care are contract cu McLaren până la finele anului 2023, a postat un mesaj pe Twitter în care anunţă că îşi va onora angajamentul său: ''Au existat multe zvonuri privind viitorul meu în Formula 1, dar vreau să auziţi de la mine. Sunt angajat cu McLaren până la sfârşitul anului viitor şi nu voi părăsi acest sport.

Îmi dau seama că nu a fost întotdeauna uşor, dar cui îi plac lucrurile uşoare? Lucrez din greu cu echipa pentru a progresa şi a duce maşina acolo unde merită. Este ceea ce îmi doresc întotdeauna mai presus de orice''.

Daniel Ricciardo ocupă locul 12 cu 17 puncte în clasamentul piloţilor acest sezon, după 11 curse, în timp ce coechipierul său, britanicul Lando Norris, este al şaptelea cu 64 puncte.

Următoarea cursă, Marele Premiu al Franţei, are loc în data de 24 iulie, pe circuitul Paul Ricard din Le Castellet, de lângă Marsilia.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!