Adio, Bugatti Veyron! Britanicii se lauda ca au construit cea mai RAPIDA masina din lume: prinde suta in 2 secunde!

Autor: Sport.ro
Miercuri 25 Septembrie 2013, 17:11

	Adio, Bugatti Veyron! Britanicii se lauda ca au construit cea mai RAPIDA masina din lume: prinde suta in 2 secunde!

►Rapid - Ceahlaul, joi 18:00, IN DIRECT Sport.ro si Steaua - Barsana, joi 20:30, in direct PRO TV! Bate Cupa!

Din Manchester vine cea mai rapida masina din lume! Producatorii ei sustin ca masina atinge 100 km/h in doar 2 secunde, performanta unica pentru o masina de sosea! Se numeste Keating Bolt si costa 900.000 de euro! Ea va fi testata la finalul anului in Emirate, cand va incerca sa intre in Cartea Recordurilor drept cea mai rapida masina din lume.

Keating Bolt are 800 de cai putere si o viteza de top de 550 km/h!, potrivit producatorilor, care au lansat-o aseara in cadrul unui eveniment din Manchester.

Motorul e si el un monstru: 7.0 litri LS7 V8 iar consumul pe masura: un rezervor de benzina e consumat in doar 9 minute, la putere maxima. "Masina asta e unica, majoritatea pieselor sunt construite la noi in fabrica. Masina este perfecta pentru pasionatii de supermasini pentru ca va deveni in scurt timp cea mai rapida masina de productie din istorie", spune inginerul care a conceput-o, Tony Keating.

Bugatti Veyron detine in prezent recordul de viteza, cu 431 km/h. Keating promite sa depaseasca 480 km/h la Ras al Khaimah in Emiratele Arabe Unite, in urmatoarele luni.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Referendum pentru justiție LIVE UPDATE. S-au deschis secțiile de vot în diaspora
BRAT