Luni 11 Iulie 2011, 10:31

ACCIDENT la Raliul Sibiului! O proba a fost anulata dupa ce doi motociclisti au intrat pe pista si s-au ciocnit cu un concurent!

ACCIDENT la Raliul Sibiului! O proba a fost anulata dupa ce doi motociclisti au intrat pe pista si s-au ciocnit cu un concurent!

PS 11 din cadrul Raliului Sibiului 2011 a fost anulata din cauza unui incident in care a fost implicat echipajul Vali Porcisteanu/ Dan Dobre.

Instaleaza gratuit aplicatia Sport.ro pentru Android si iPhone: stiri de ultima ora si toate sporturile LIVE!

Morosanu da cu pumnul IN DIRECT la ProTV si PRO X, pe 14 decembrie, in Dynamite Fighting Show! Gala incepe la PRO X de la 20:00! Morosanu se bate la PRO TV de la 23:30!

In timpul competitiei doi motociclisti teribilisti au intrat pe proba inchisa circulatiei publice, pe contrasens, iar unul dintre ei a fost acrosat de masina condusa de pilotul Vali Porcisteanu. Din primele cercetari, starea motciclistului este buna, acesta suferind doar cateva contuzii, insa va vom da mai multe detalii dupa ce vom avea un diagnostic din partea cadrelor medicale. Vali Porcisteanu si Dan Dobre sunt in afara oricarui pericol.

Afla aici mai multe, pe raliulsibiului.ro

Citeste si:

Raliul Sibiului

Românii care ar putea să schimbe piaţa imobiliară din Marea Britanie. Invenția lor i-a adus în atenția guvernului britanic