Local Kombat

Trece la urmatoarea victima dupa ce l-a executat pe HERCULE "Il bat de ii suna apa in cap!" Cu cine se bate Morosanu in septembrie

Cel mai popular luptator roman, Catalin Morosanu, va lupta in main-event-ul  celui de-al cincilea World Grand Prix al circuitului Local Kombat, care va avea loc in premiera in Olanda, in orasul de resedinta al legendarului Remy Bonjasky, Almere.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 August 2014, 17:14
Data actualizarii: Marti 19 August 2014, 17:18

Dupa ce in trecut a organizat gale in Germania, Muntenegru, Austria, Brazilia, Bulgaria, Italia si Emiratele Arabe Unite, promotorul Eduard Irimia va pune in scena pentru prima data un eveniment in Olanda, patria kickboxului modern, tara care a dat lumii cel mai mare numar de campioni mondiali in K-1.

Cu 38 de victorii si 8 infrangeri in palmares, Morosanu vine dupa un succes inainte de limita in fata grecului Giannis Stoforidis la Constanta. De data aceasta, celui poreclit "Moartea din Carpati" ii va sta in fata olandezul Brian Douwes, unul dintre cei mai buni sportivi din noua generatie, care la 26 de ani se poate lauda cu victorii in fata lui Hesdy Gerges, Dzevad Poturak si Firki Ameziane. De altfel, Douwes, care vine dupa trei succese consecutive, se poate lauda si cu un meci egal cu Rico Verhoeven, actualul numar 1 mondial la categoria grea.

"Nu voi sta la discutii cu el, il bat la el acasa de ii suna apa in cap! Am avut 10 zile pauza dupa meciul cu Stoforidis, iar acum am reinceput treaba. Ma voi razbuna pe olandez fiindca toata vara a trebuit sa fac antrenamente in loc sa merg la mare", a spus Morosanu in stilul caracteristic.

Morosanu nu va fi singurul roman care va lupta in prima gala Local Kombat organizata vreodata in Olanda si transmisa in direct in 90 de tari de pe 5 continente. Elevul lui Ciprian Sora, Cristian Spetcu (6 - 1 - 0), vicecampion mondial la amatori, il va infrunta pe marocanul Hamza Soesie intr-un super-fight in limitele categoriei usoare.

Evenimentul de pe 27 septembrie va avea loc la TopSport din Almere, un complex sportiv ultramodern inaugurat in urma cu cativa ani. Daca in Romania, un bilet costa in medie 10 euro, cel mai ieftin tichet pentru a-l vedea pe Morosanu in Olanda poate fi achizitionat in schimbul a 35 de euro, iar aproape 1.000, din cele 4.500 disponibile, s-au epuizat deja in primele zile.

Programul complet al galei Local Kombat World Grand Prix Olanda:

1. Turneu piramidal - Semifinala 1 - Categoria grea (+96 kg)
Tarik Khbabez (Maroc) vs Gurhan Degermenci (Turcia)

2. Turneu piramidal - Semifinala 2 - Categoria grea (+96 kg)
Patrick Veenstra (Olanda) vs Viktor Bugotzki (Germania)

3. Super-fight - Categoria usoara (-63,5 kg)
Hamza Soesie (Maroc) vs Cristian Spetcu (Romania)

4. Super-fight - Categoria cruiser (-92 kg)
Hovik Tikranjan (Armenia) vs Clyde Brunswijk (Surinam)

5. Super-fight - Categoria supermijlocie (-80 kg)
Errol Koning (Surinam) vs Mohammed El Boulahiati (Maroc)

6. Super-fight - Categoria super-cruiser (-95 kg)
Redouan Cairo (Surinam) vs Ali Cenik (Turcia)

7. Super-fight - Categoria grea (+96 kg)
Brian Douwes (Olanda) vs Catalin Morosanu (Romania)

8. Turneu piramidal - Finala - Categoria grea (+96 kg)
invingator Semifinala 1 vs invingator Semifinala 2
 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!