Local Kombat Local Kombat

Super actiune a luptatorilor din Local Kombat! Vor participa la o campanie ANTI-DROG inainte de gala de sambata, de pe Sport.ro

Cei 14 sportivi care vor urca in ring, sambata, pentru a doua etapa a circuitului Local Kombat, vor avea vineri, de la ora 18:00, ultima confruntare inaintea galei transmise in direct la nivel global in 83 de tari de pe 4 continente.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 22 Mai 2014, 14:10
Data actualizarii: Joi 22 Mai 2014, 16:36

Prezentarea oficiala a luptatorilor sositi din 9 tari pentru editia VIP a circuitului Local Kombat va avea loc tot la centrul de evenimente Bingo Europa din Mamaia, gazda de sambata, fanii urmand sa aiba acces gratuit la ultima confruntare inaintea galei care se anunta una exploziva. De asemenea, tot la prezentarea oficiala va fi pusa in vanzare o noua serie de bilete.

Campanie anti-drog a luptatorilor - peste 500 de elevi asteptati la eveniment


Pana atunci, tot vineri, de la ora 12:00, luptatorii internationali se vor deplasa la Ovidiu pentru a inaugura Clubul de Box al orasului, la Sala Sporturilor (Strada Primaverii, numarul 2A), urmand ca la aceeasi ora sa aiba si cantarul oficial. Peste 500 de elevi sunt asteptati la evenimentul care va fi dedicat si unei campanii anti-drog.

Imediat dupa cantarul oficial, in jurul orei 13:30, delegatia Local Kombat va pleca spre insula Ovidiu, la invitatia Primariei Ovidiu, pentru a lua masa la un restaurant cu specific marinaresc, iar apoi sportivii se vor pregati de prezentarea oficiala de la centrul de evenimente Bingo Europa, acolo unde vor imparti autografe si vor face poze cu fanii.

Gala are loc sambata, de la 22:00, pe Sport.ro


Editia VIP a circuitului Local Kombat va avea loc sambata, de la ora 22:00, la centrul de evenimente Bingo Europa din Mamaia, iar luptatori sositi de pe 3 continente se vor confrunta in 8 meciuri internationale, gala urmand sa fie transmisa in direct de Sport.ro.

Romania va fi reprezentata de 6 sportivi la cel de-al doilea World Grand Prix al anului, vedeta Local Kombat, Sebastian "Fiul lui Dracula" Ciobanu, urmand sa-l infrunte in meciul cap de afis pe campionul mondial WKN la muay-thai, francezul Jallon Corentin. Amansio Paraschiv, Danut Hurduc, Daniel Alexandru si Cristian Ristea sunt si ei anuntati in super-fight-uri, in timp ce Flavius Boiciuc va reprezenta Romania in turneul mondial la categoria semigrea, unde mai participa sportivi din Surinam, Anglia si Serbia.

In total, 600 de bilete sunt puse la vanzare pentru gala Local Kombat World Grand Prix II de la Mamaia, programata pentru sambata, acestea putand fi achizitionatela jumatate de pret din reteaua eventim.ro, magazinele Germanos, Vodafone, Domo si Orange din toata tara.

Program complet Local Kombat World Grand Prix II:

1.    Turneu categoria semigrea - Semifinala 1
Miles Simson (Surinam) vs Miljan Vidovic (Serbia)

2. Turneu categoria semigrea - Semifinala 2
Jamie Bates (Marea Britanie) vs Flavius Boiciuc (Romania)

3. Super-fight – Categoria semigrea (-85 kg)
Aristote Quitusisa (Angola) vs Daniel Alexandru (Romania)

4. Super-fight – Categoria cruiser (-92 kg)
Micky Terrill (Marea Britanie) vs Danut Hurduc (Romania)

5. Super-fight – Categoria cruiser (-92 kg)
Christian Brorhilker (Germania) vs Cristian Ristea (Romania)

6. Super-fight – Categoria mijlocie (-71 kg)
Rangel Ivanov (Bulgaria) vs Amansio Paraschiv (Romania)

7. Super-fight – Categoria super cruiser (-95 kg)
Jallon Corentin (Franta) vs Sebastian Ciobanu (Romania)

8. Turneu categoria semigrea - Finala
Castigator semifinala 1 vs Castigator semifinala 2
 

Modifică setările cookies