Colosii din Local Kombat s-au simtit pentru o zi ca Ronaldo si Nadal! Ei au urcat cu asii in mana pe ringul de lupta! Fratii Stoica vor un loc in castelul Bran! VIDEO

Autor: Sport.ro
Miercuri 25 Septembrie 2013, 20:55

Concurs Tag&Go! Aduna-ti prietenii la poker si mergi cu vedetele la Bran! Ce trebuie sa faci: AICI

Inainte sa fie vazuti de toata America cum dau cu pumnul in Moldova, Mister KO Stoica, Benny si Atodiresei au incins o partida de poker in ring.

Sportul mintii ii ajuta sa-si surprinda rivalii din ring.

Ronaldo este ultimul convertit la poker, si organzieaza un mare meci pe stadion, dupa ce Nadal a jucat poker pe internet cu fanii, pe zgura de la Roland Garros.

"Nu trebuie sa fi Ronaldo sau Nadal ca sa joci poker in locuri speciale, noi o facem la sala, in ring, ne distram!", spune Benny.

Pasionatii de poker pot lua parte la evenimentul anului - aplicatia tag&go ii selecteaza pe www.sport.ro pe cei mai inventitvi dintre jucatori pentru un eveniment de gala la Castelul Bran, alaturi de mastercheful Sorin Bontea, actorul Razvan Fodor si campionul Romaniei la zborul cu parapanta, Toma Coconea.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Procesul lui Dragnea se termină astăzi. Excepțiile invocate de avocați au fost respinse
BRAT