CONFRUNTAREA TITANILOR: Morosanu - Bonjasky 2-3! Olandezii au castigat primele trei meciuri, "Ciobanul" Nastase si "Rambo" Lambagiu au adus punctele echipei lui Morosanu

Batalia Moldovei: Team Morosanu vs Team Bonjasky!

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 27 Septembrie 2019, 18:14
Data actualizarii: Duminica 29 Septembrie 2019, 11:01

UPDATE 23:25 Echipa lui Morosanu castiga al doilea meci! Florin Lambagiu il invinge pe Daniel Stefanovski!

UPDATE 23:03 Prima victorie a echipei lui Morosanu e adusa de "Ciobanul" Nastase! Bogdan Nastase castiga meciul cu Mike Sprangh! Olandezii conduc cu 3-1!

  • Bataie ca-n jungla la Piatra Neamt! Regele Junglei Morosanu a sunat adunarea: Oastea mea e gata! Cred ca vom castiga cu 3-2! Gala incepe la 20:00, LIVE PE PROX


UPDATE 22:35 Lupta dintre Valentin Bordianu si Dawid Zoltaszek se incheie rapid, dupa prima runda! Sportivul roman, scos pe brate dupa confruntarea cu Zoltaszek.

UPDATE 22:25 Olandezii castiga si a doua lupta! Chico Kwasi il invinge pe Nino Patvean!

UPDATE 22:03 E 1-0 pentru Bonjasky in duelul cu Morosanu! Olanda conduce dupa primul meci dupa ce Damian Johansen l-a invins pe Stefan Irimia!


UPDATE 21:31 Daniel Corbeanu castiga lupta cu Rayko Levitchi sau Hiena a invins Leul!

UPDATE 21:07 Lascar Corneliu il invinge pe Colangelo in a treia lupta a serii!

UPDATE 20:34 Mihai Cirstea castiga la puncte meciul cu Stefan Mihai in a doua lupta a serii!

UPDATE 20:09 Prima lupta a serii a fost castigata de Catalin Mircea, care l-a invins rapid pe Nino Raia!


Vor fi batai ca-n jungla la Piatra Neamt. Regele Junglei Morosanu a sunat adunarea.
 
Hiena din Banat, Corbeanu, va lupta cu leul Raiko la Piatra Neamt, vineri, la ora 20:00, la PRO X. Ca sa-si sperie rivalul, Hiena din ring a sfasiat un leu de plus.

In gala din aceasta seara se vor infrunta echipa condusa de Morosanu cu cea condusa de Bonjasky. Morosanu e sigur ca baietii lui vor castiga.

"Oastea lui Morosanu este gata! Am ceva emotii pentru sportivii romani. Bonjasky a venit cu o echipa foarte bine pregatita. El zicea ca va fi 4-1 pentru Olanda. Eu zic ca va fi 3-2 pentru Romania. Am incredere in sportivii mei. Sper sa iasa o gala frumoasa. Punem foarte multa energie in acest proiect si sper ca lumea sa fie multumita de ce facem noi. In proportie de 80% s-au vandut biletele. Mi-as fi dorit sa am onoarea sa ma lupt cu Bonjasky, insa el are 43 de ani. Era cu aproape doua generatii inaintea mea", a declarat Catalin Morosanu la ProX.

 

Modifică setările cookies