VINE Chelsea! "Sunt 25 de jucatori foarte buni, nimeni nu e SIGUR de locul sau in echipa!" Care e planul pentru meciul cu Steaua:

Autor: Sport.ro
Miercuri 25 Septembrie 2013, 19:20

	VINE Chelsea! "Sunt 25 de jucatori foarte buni, nimeni nu e SIGUR de locul sau in echipa!" Care e planul pentru meciul cu Steaua:

►Rapid - Ceahlaul, joi 18:00, IN DIRECT Sport.ro si Steaua - Barsana, joi 20:30, in direct PRO TV! Bate Cupa!

Chelsea vine montata la Bucuresti: trece printr-o perioada mai grea, timp in care nu a reusit sa-si bucure fanii. In campionat, este doar pe locul patru in clasament, la doua puncte de liderul Arsenal.

In Champions League a inceput dezastruos, pierzand cu FC Basel, acasa. Asa ca la Bucuresti, cu Steaua, va fi un meci de totul sau nimic pentru un club cu jucatori de zeci de milioane si sperante la cel mai important trofeu din Europa.

Intre timp, Torres a vorbit despre cum se prezinta echipa, formatie din care portughezul Jose Mourinho a scos oameni obisnuiti sa fie titulari: Mata, Azpilicueta sau David Luiz.

"Stim ca va fi un sezon lung. Cu totii vom avea sansa sa jucam meciuri importante si stim ca suntem in planurile antrenorului. Avem 25 de fotbalisti foarte buni si este foarte greu sa intri sa joci intr-o asemenea echipa de valaore, dar ne luptam pentru locul nostru. Este decizia antrenorului, deci fiecare trebuie sa munceasca din greu pentru a juca", a spus atacantul spaniol, citat de presa din Anglia.

Practic, strategia lui Chelsea pe national arena va fi una bazata pe atac, cel mai probabil. Iar cum Mourinho insusi a spus ca nici el nu stie care e cel mai bun '11' pe care ar trebui sa il trimita pe teren meci de meci, rezulta ca staff-ul Stelei ar putea avea surprize la duelul cu londonezii.

Tragerea la sorti a play-off-ului Euro 2020: vineri, de la 13:00, in direct la PRO TV!

Alegeri Prezidențiale 2019. Harta interactivă a secțiilor de votare din străinătate
BRAT