VIDEO Gullit a comentat finala UCL in centrul Bucurestiului! Mesaj pentru SuperDan: "Trebuie sa antreneze in Romania!"

Ruud Gullit a venit la Bucuresti sambata seara pentru a comenta finala Champions League alaturi de fani pe canapeaua ShareTheSofa. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 25 Mai 2014, 00:29
Data actualizarii: Duminica 25 Mai 2014, 10:02

Olandezul care a castigat de doua ori Cupa Campionilor le-a raspuns intrebarilor romanilor si a dialogat cu Stefan Iovan, cel care i-a fost adversar direct in finala Cupei Campionilor din 1989, castigata de AC Milan cu 4-0 in fata Stelei. 

Gullit a ramas legat de romani, mai ales ca a fost coleg si l-a antrenat chiar pe Dan Petrescu la Chelsea. 

Gullit isi aminteste bine de finala cu Steaua de pe Camp Nou, in care a marcat de doua ori. "A fost cel mai bun moment din cariera mea, prima finala. Steaua avea o echipa buna. Noi am facut ce le-a facut Atletico lui Real Madrid in aceasta seara, am pus presiune pe ei. Daca presezi, fortezi adversarul sa faca greseli si poti sa profiti. A fost cel mai bun moment din viata mea. Steaua avea o echipa mare, au castigat Cupa Campionilor in 1986, ii respectam. Hagi era cel mai bun, toata atentia era la el, dar noi vedeam dupa o semifinala buna, castigasem cu 5-0 in fata lui Real Madrid si aveam incredere", a povestit Gullit.

Gullit a anuntat ca tine cu Atletico Madrid in finala de la Lisabona cu Real Madrid. "Atletico a luptat pentru fiecare minge. Ador cum preseaza, isi forteaza adversarul sa faca greseli", a spus olandezul la Sport.ro. 

Venirea lui Ruud Gullit in Romania face parte din platforma Share The Sofa de la Heineken, cea prin care mai multe legende ale fotbalului au comentat meciuri din Champions League cu fanii pe Twitter. Morientes, Hierro, Gullit sau Ruud van Nistelrooy au dialogat cu fanii de pe canapeaua Share The Sofa cu suporteri din toata lumea. 

Modifică setările cookies