VIDEO Dan Petrescu s-a revazut cu Gullit la Bucuresti! Olandezul i-a facut reclama lui Super Dan: "E super profesionist!" 

Dan Petrescu si Gullit au urmarit finala Champions League intr-un bar din Bucuresti. 

Dan Petrescu s-a revazut cu Ruud Gullit, omul care l-a transferat in 1995 de la Sheffield la Chelsea pentru 3 milioane de lire. Petrescu a intermediat vizita lui Gullit in Romania pentru a dialoga cu fanii romani la finala Champions League dintre Atletico si Real Madrid intr-un bar din centrul Bucuresiului. 

Pentru acest eveniment, Dan Petrescu a revenit in tara mai devreme de la Dubai, iar momentul coincide cu plecarea lui Reghecampf de la Steaua. Becali il asteapta la negocieri, insa Gullit il propune pe fostul sau elev la nationala Romaniei.

"E un profesionist extraordinar, e omul potrivit pentru nationala. Eu il sustin, am jucat alaturi de el si il cunosc bine. Era muncitor si avea o viziune foarte buna asupra jocului", le-a transmis Gullit romanilor. 

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Inspectorul PRO. Sulina, colțul de rai uitat în cel mai estic punct al UE. Nu există nici măcar dotări minime
BRAT
Modifică setările cookies