VICTIMA fanilor lui Chelsea a fost identificata! E CEO la o companie din Paris si tata a trei copii! "Eu nu inteleg engleza!"

VICTIMA fanilor lui Chelsea a fost identificata! E CEO la o companie din Paris si tata a trei copii! "Eu nu inteleg engleza!"

Fanii lui Chelsea au fost filmati la metroul din Paris dupa ce au impiedicat un barbat de culoare sa intre in tren, inainte de partida cu PSG, de marti seara.

Reactii peste reactii in presa internationala, Chelsea incearca sa-i identifice si ea pe agresorii barbatului, iar acum va urma, probabil, si interventia politiei britanice. 

Totul a fost filmat, astfel ca s-a putut auzi destul de clar ce strigau londonezii: "Suntem rasisti, suntem rasisti si asa ne place sa fim!" - VIDEO AICI

CE SPUNE BARBATUL

Soulemayne are 33 de ani, este francezo-mauritanian, este CEO la o companie din Paris si tata a trei copii. Simplu, el spune ca nu se astepta la un asemenea tratament, nici la implicatiile pe care le are acea filmare cu agresiunea in presa internationala.

"Acesti fani englezi trebuie sa fie gasiti, identificati, pedepsiti si inchisi. Nu trebuie ca aceste incidente sa scape nepedepsite.

Eu voiam doar sa intru in metrou, dar ei nu ma lasau si ma bruscau. Am incercat sa fortez, am vrut sa intru neaparat, apoi m-au lovit din nou. In aceasta altercatie mi-am pierdut telefonul.

Mi-au spus niste chestii in engleza, dar nu am inteles ce-mi tot zic ei acolo. Eu nu vorbesc o boaba de engleza, din pacate. Inteleg acum ca m-au atacat din cauza culorii pielii, ca sunt rasisti. Stiti... eu traiesc cu asta, am mereu sentimentul acesta ca oamenii sunt rasisti. 

Pana la urma nu am fost asa de surprins ca s-au intamplat toate acestea, ca mi s-a intamplat mie asa ceva. Nu a fost prima data cand am patit asta la metrou. 

Nici nu le-am spus copiilor acasa, ce sa le spun: tatal vostru a fost impins la metrou pentru ca e negru? Nu am de ce sa discut cu ei asa ceva, nu trebuie sa stie ce am patit, nu vad rostul", a spus barbatul pentru ziaristii de la "Le Parisien", care au realizat un material video in care acesta explica exact ce s-a petrecut la statia Richelieu - Drouot a metroului din Paris.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum funcționează Mafia din sănătate. Fostul ministru Vlad Voiculescu a făcut dezvăluiri
BRAT
Modifică setările cookies