Veste PROASTA pentru Steaua! Poate avea cea mai grea grupa din ISTORIE daca trece de Legia! Ce dueluri de soc ar putea avea loc pe National Arena:

Autor: Sport.ro
Sambata 24 August 2013, 14:57

	Veste PROASTA pentru Steaua! Poate avea cea mai grea grupa din ISTORIE daca trece de Legia! Ce dueluri de soc ar putea avea loc pe National Arena:

►S-o intoarcem ca la Ploiesti! Petrolul - Swansea, joi 20:30, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Steaua a facut doar 1-1 pe propriul teren cu polonezii de la Legia Varsovia insa ros-albastrii nici nu concep o eventuala ratare a calificarii in grupele Ligii Campionilor. Acolo insa, Steaua ar avea aproape sigur o grupa extrem de grea.

Steaua va fi 100% in cea de-a 4-a urna valorica - echipa cu cel mai slab coeficient deja calificata in faza grupelor este Anderlecht (44.880). Steaua are un coeficient de doar 35.604 si mai sunt doar 2 locuri disponibile in urna a 3-a. Cum pe 'drumul campioanelor' avem meciuri duble ca PSV - Milan si Arsenal - Fener, toate echipe cu coeficient mai bun decat Steaua, e sigur ca ros-albastrii vor fi in ultima urna daca vor ajunge in grupe in ciuda unor surprize precum Real Sociedad sau Sahtior Karagandy.

Cum Arsenal este aproape sigura de calificarea in grupe dupa 3-0 in Turcia, Atletico Madrid va pica din prima urna in cea de-a doua, iar finalista sezonului trecut de Liga, Borussia Dortmund, va fi in urna a 3-a! City poate pica si ea in urna a 3-a daca se calfica 2 dintre Milan, Schalke si Zenit.

Iata astfel cele mai grele variante pentru Steaua: Bayern, Juventus/PSG, Man City/Napoli sau Barcelona, Juventus/PSG, Borussia Dortmund/Man City.

Iata cea mai usoara varianta de grupa pentru Steaua: Benfica, Schalke, FC Copenhaga.

Sursa foto: UEFA.com

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Referendum pentru justiție LIVE UPDATE. S-au deschis secțiile de vot în diaspora
BRAT