Veste proasta pentru Steaua! NU va fi cap de serie in turul 3 din preliminariile Ligii Campionilor! Cu cine se poate intalni

Veste proasta pentru Steaua! NU va fi cap de serie in turul 3 din preliminariile Ligii Campionilor! Cu cine se poate intalni

Ultima etapa din Cehia s-a disputat in aceasta seara iar rezultatele nu au fost favorabile echipei lui Nicolae Dica.

Pe 14 iulie va avea loc tragerea la sorti pentru turul 3 preliminar din Liga Campionilor iar Steaua si-a aflat posibilii adversari in aceasta seara. Slavia Praga a castigat titlul in Cehia iar acest lucru inseamna ca Steaua nu va fi cap de serie.

Echipa lui Nicolae Dica spera ca Viktoria Plzen sa castige titlul de campioana in Cehia pentru ca aceasta sa mearga pe culoarul campioanelor iar Steaua ar fi intrat in urna capilor de serie.

Astfel, Steaua o va intalni pe una dintre: Dinamo Kiev (Ucraina), Ajax Amsterdam (Olanda), Viktoria Plzen (Cehia), TSKA Moscova (Rusia) si FC Brugge (Belgia) sau Besiktas (daca aceasta pierde titlul in Turcia).

Daca trece de acest tur preliminar, Steaua are 5 posibile adversare de top: FC Liverpool, FC Sevilla, Dinamo Kiev, Ajax Amsterdam (daca ultimele 2 trec de turul 3 preliminar) si locul 3 din Italia (AS Roma/Napoli)

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Epopeea spitalului modular de la Lețcani. Din cele 250 de paturi prevăzute, jumătate nu au loc înăuntru
BRAT
Modifică setările cookies