Va fi o problema gazonul? Mourinho a tras un semnal de alarma: "Este datoria Stelei si a UEFA sa faca ceva!" Care e singura solutie

Autor: Sport.ro
Luni 30 Septembrie 2013, 19:50

	Va fi o problema gazonul? Mourinho a tras un semnal de alarma: "Este datoria Stelei si a UEFA sa faca ceva!" Care e singura solutie

►Pe ei, olteni! Pacos - Pandurii, joi 22:00, IN DIRECT la PRO TV si Voyo.ro!

Antrenorul lui Chelsea doreste un gazon perfect la meciul de maine seara, cu Steaua, in a doua etapa a grupelor Ligii Campionilor.

Portughezul este obisnuit cu vremea ploioasa din Londra, insa i-a atentionat pe cei de la Steaua si pe responsabilii UEFA ca este datoria lor sa aiba grija ca iarba sa se prezinte in conditii bune la ora meciului.

"Cu vremea nu avem ce face, dar stadionul are acoperis si cred ca va fi un gazon bun. E si responsabilitatea UEFA, terenul e foarte important. E problema Stelei si a UEFA, noi vom juca pe gazonul pe care il vom avea la dispozitie.", a spus Mourinho in conferinta de presa.

Pe cine va avantaja un teren umed? (3818 voturi)
 
Pe Steaua
35.49%
1355 voturi
 
Pe Chelsea
17.02%
650 voturi
 
Pe nimeni, mai bine trag acoperisul
47.49%
1813 voturi

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Referendum pentru justiție LIVE UPDATE. S-au deschis secțiile de vot în diaspora
BRAT