UEFA a lovit in Real Madrid inainte de finala Ligii Campionilor! Cazul va ajunge la TAS

UEFA a lovit in Real Madrid inainte de finala Ligii Campionilor! Cazul va ajunge la TAS

Cei de la Real Madrid incearca sa-l foloseasca pe Xabi Alonso in finala Ligii Campionilor ce va avea loc pe 24 mai, pe Da Luz din Lisabona, contra lui Atletico Madrid.

 

Merg la TAS

Real Madrid s-a calficiat in finala Ligii Campionilor dupa doua victorii contra lui Bayern - in returul de la Munchen, Real si-a umilit adversara insa l-a pierdut pentru finala pe Xabi Alonso, cel care a primit un cartonas galben care i-a adus suspendarea pentru finala cu Atletico.

Cei de la Real Madrid au incercat sa obtina anularea acelui cartonas galben - memoriul madrilenilor a fost insa respins de catre UEFA, presa din Spania scriind ca Real a invocat faptul ca mijlocasul spaniol nu a provocat probleme disciplinare in ultimii 2 ani. Argumentele celor de la Real nu au fost insa suficiente.

Oficialii Realului nu cedeaza, Ancelotti dorind sa-l foloseasca pe Alonso in finala cu Atletico - astfel, ei vor inainte acest memoriu catre Tribunalul de la Lausanne, urmand ca decizia sa fie data saptamana viitoare, cu cateva zile inainte de meciul de la Lisabona.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Dezastru în trenurile CFR. Oamenii călătoresc în condiții inumane, fără aer condiționat și în mizerie
BRAT
Modifică setările cookies