Real Madrid Xabi Alonso Liga Campionilor

UEFA a lovit in Real Madrid inainte de finala Ligii Campionilor! Cazul va ajunge la TAS

Cei de la Real Madrid incearca sa-l foloseasca pe Xabi Alonso in finala Ligii Campionilor ce va avea loc pe 24 mai, pe Da Luz din Lisabona, contra lui Atletico Madrid.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 16 Mai 2014, 18:48
Data actualizarii: Vineri 16 Mai 2014, 20:33

 

Merg la TAS

Real Madrid s-a calficiat in finala Ligii Campionilor dupa doua victorii contra lui Bayern - in returul de la Munchen, Real si-a umilit adversara insa l-a pierdut pentru finala pe Xabi Alonso, cel care a primit un cartonas galben care i-a adus suspendarea pentru finala cu Atletico.

Cei de la Real Madrid au incercat sa obtina anularea acelui cartonas galben - memoriul madrilenilor a fost insa respins de catre UEFA, presa din Spania scriind ca Real a invocat faptul ca mijlocasul spaniol nu a provocat probleme disciplinare in ultimii 2 ani. Argumentele celor de la Real nu au fost insa suficiente.

Oficialii Realului nu cedeaza, Ancelotti dorind sa-l foloseasca pe Alonso in finala cu Atletico - astfel, ei vor inainte acest memoriu catre Tribunalul de la Lausanne, urmand ca decizia sa fie data saptamana viitoare, cu cateva zile inainte de meciul de la Lisabona.

Modifică setările cookies