Liga Campionilor

"Uita-te pe Google si nu mai pune intrebari tampite!" Tensiuni speciale cu Mourinho inaintea primului meci din Champions League! Intrebarea care l-a scos din minti

Chelsea joaca miercuri primul meci din noul sezon UEFA Champions League, pe teren propriu cu Maccabi Tel Aviv.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 15 Septembrie 2015, 15:46
Data actualizarii: Marti 15 Septembrie 2015, 16:11

Conferinta de presa tensionata astazi pe Stamford Bridge, cu Jose Mourinho ca un arici in fata jurnalistilor.

Portughezul a incercat sa evite intrebarile legate de starea de spirit din randul jucatorilor dupa startul slab de sezon si a luat foc atunci cand un jurnalist englez l-a intrebat daca nu cumva sufera de "sindromul celui de-al treilea an de contract".

"Ma tot intrebati de starea de spirit din vestiar, dar ar trebui sa va asteptati la acelasi raspuns. Voi puteti sa va amuzati si sa faceti glume, dar e un raspuns simplu. Cand oamenii nu ajung la succesul pentru care au muncit, si va garantez ca a fost vorba de multa munca, atunci apare un soi de frustrare."

"E trist ca e asa. E asa de simplu sa accepti ca unele rezultate nu sunt bune pentru ca asa este fotbalul, pur si simplu, si se intampla sa ai parte si de inceputuri de sezon mai slabe. E atat de simplu sa iti dai seama ca poate fi vorba si de ghinion, de probleme cu accidentarile. E trist ca oamenii cauta alte directii ca sa gaseasca probleme care nu exista de fapt. Asta e problema voastra."

"Singura problema a noastra este faptul ca nu avem rezultate bune. Nu suntem fericiti cu asta, dar ne cunoastem valoarea."

"Acum trei luni aveam cei mai buni jucatori si cel mai bun antrenor din tara"

"La alte cluburi trebuie sa te intorc in timp - doi, trei, patru, cinci ani - ca sa gasesti rezultate bune. In cazul nostru trebuie sa te intorci in timp doar trei luni. In urma cu trei luni eram cea mai buna echipa, aveam cei mai buni jucatori si cel mai bun antrenor din tara."

Tensiunea de la conferinta de presa s-a amplificat atunci cand Mourinho a fost intrebat de echipa cu care va aborda primul meci din Liga, cu Maccabi Tel Aviv.

"Am o echipa. Nu trebuie sa joc cu acelasi 11 in fiecare meci. Dar daca va spun ca vreau sa fac niste schimbari, daca va spun ca vreau sa-l scot pe Azpiliqueta, de exemplu, o sa ma intrebati daca am ceva cu el. Daca il scot pe Terry, o sa-mi spuneti ca am ceva cu Terry. Daca il scot pe Fabregas, o sa-mi spuneti ca am ceva cu Fabregas."

"Suferiti cumva de sindromul celui de-al treilea an de contract?"

Nervii i-au cedat lui Mourinho atunci cand a fost intrebat de un jurnalist englez daca nu cumva sufera de "sindromul celui de-al treilea an de contract."

"Hai sa vedem: al treilea sezon la Porto... n-a existat. Al treilea sezon la Inter, n-a avut nici acolo. In al treilea sezon la Chelsea am castigat FA Cup, Cupa Ligii si am ajuns in semifinalele Champions League. In al treilea sezon la Madrid am castigat Supercupa si am ajuns in semifinalele Champions League."

"Cauta si tu pe Google si nu mai pune intrebari tampite", i-a raspuns Mourinho jurnalistului.


Modifică setările cookies