UEFA vrea sa schimbe regulile in Champions League! Intalnire importanta cu reprezentantii marilor cluburi din Europa! Ce se va intampla

UEFA vrea sa schimbe regulile in Champions League! Intalnire importanta cu reprezentantii marilor cluburi din Europa! Ce se va intampla

UEFA pregateste o serie de schimbari in Champions League.

UEFA este gata sa schimbe modul in care se desfasoara cea mai importanta competitie intercluburi. Reprezentantii celor mai cluburi din Europa vor avea o intalnire cu oficialii UEFA pentru a discuta eventualele modificari.

Conform The Wall Street Journal, oficialii se vor intalni la Nyon pentru o prima discutie formala despre schimbarile radicale care vor urma. Aceeasi sursa scrie ca este posibil ca in Champions League sa se introduca un sistem de promovare si retrogradare. Mai mult, partidele s-ar putea juca in weekend si nu in mijlocul saptamanii, cum se desfasoara in acest moment.

Un sistem in care echipele pot retrograda si promova ar ajuta si mai mult cluburile mari din Europa. Daca UEFA va lua decizia ca meciurile sa se desfasoare in weekend, programul intrecerilor interne va fi afectat.

Mai mult, oficialii ar incerca sa mute finala competitiei in afara Europei. In cazul in care toate aceste schimbari vor fi acceptate, ele nu vor fi facute inainte de 2024.

Toate aceste decizii ar veni in urma discutiilor pe care marile cluburi le-au purtat pentru infiintarea unei Super Ligi si separarea de UEFA. Forul continental incearca astfel sa pastreze cele mai bune echipe din lume in UEFA Champions League.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Alarmă la Washington. Capitoliul este în ”lockdown” din cauza unor ”amenințări de securitate”
BRAT

Modifică setările cookies