Cele mai tari vedete ale Ligii, impreuna pe teren; Messi si Ronaldo, coechipieri! NU e doar un vis, UEFA pregateste un mega proiect

Autor: Sport.ro
Marti 14 Aprilie 2015, 14:03

	Cele mai tari vedete ale Ligii, impreuna pe teren; Messi si Ronaldo, coechipieri! NU e doar un vis, UEFA pregateste un mega proiect

UEFA e gata sa demareze un proiect care ar strange la un loc vedete de sute de milioane. Dupa modelul din NBA, sefii UEFA vor sa faca un All Star Game, care i-ar putea pune in aceeasi echipa pe Ronaldo si Messi.

Cotidianul catalan El Mundo Deportivo dezvaluie ca UEFA a primit propunerea de a organiza All Star Game, pe modelul din NBA.

Componenta celor doua echipe ar urma sa fie stabilita printr-un vot online, dar in fiecare echipa nu vor fi alesi mai mult de 3 jucatori de la acelasi club. UEFA All Star Game ar urma sa fie confruntarea dintre echipa Nordului (formata din jucatori din campionatele Angliei, Germaniei, Rusiei) si cea a Sudului (jucatori din Spania, Italia, Franta).

Messi si Ronaldo ar putea sa joace impreuna in echipa Sudului.

Cel mai devreme, proiectul ar putea fi demarat in 2017, iar ideea ar fi fost deja prezentata unor cluburi, printre care si Barcelona, mai scrie sursa citata.

Spaniolii de la Mundo Deportivo au ales si doua echipe, ilustrand cu o imagine planul celor de la UEFA.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Deputații au votat majorarea alocațiilor copiilor în raport cu rata inflației, și nu cu 20 %
BRAT
Modifică setările cookies