Reactia UEFA dupa scenariul avansat de spanioli! Ce spune Forul European despre posibilitatea unui All Star Game

Autor: Sport.ro
Miercuri 15 Aprilie 2015, 10:33

	Reactia UEFA dupa scenariul avansat de spanioli! Ce spune Forul European despre posibilitatea unui All Star Game

UEFA e gata sa demareze un proiect care ar strange la un loc vedete de sute de milioane. Dupa modelul din NBA, sefii UEFA vor sa faca un All Star Game, care i-ar putea pune in aceeasi echipa pe Ronaldo si Messi - asa suna dezvaluirea facuta ieri de cotidianul spaniol El Mundo Deportivo.

Cotidianul catalan El Mundo Deportivo a dezvaluit ieri ca UEFA a primit propunerea de a organiza All Star Game, pe modelul din NBA.

Jurnalistii iberici au aflat ca cele doua echipe ar urma sa fie stabilite printr-un vot online, dar ca in fiecare echipa nu vor fi alesi mai mult de 3 jucatori de la acelasi club. UEFA All Star Game ar urma sa fie confruntarea dintre echipa Nordului (formata din jucatori din campionatele Angliei, Germaniei, Rusiei) si cea a Sudului (jucatori din Spania, Italia, Franta).

Messi si Ronaldo ar putea sa joace impreuna in echipa Sudului, potrivit El Mundo Deportivo.

Cel mai devreme, proiectul ar putea fi demarat in 2017, iar ideea ar fi fost deja prezentata unor cluburi, printre care si Barcelona, mai scrie sursa citata.

Spaniolii de la Mundo Deportivo au ales si doua echipe, ilustrand cu o imagine planul celor de la UEFA.

UEFA neaga: "Nu am discutat despre asa ceva, nu e in planurile noastre"

Din nefericire pentru microbisti, care incepusera deja sa isi imagineze cum ar arata un meci care sa adune toate starurile din Europa pe acelasi teren, Forul European neaga zvonurile lansate de Mundo Deportivo.

Un purtator de cuvant al UEFA a declarat pentru Goal.com: "Acest subiect nu este discutat la UEFA si planurile noastre nu se indreapta in acest sens".

Rafila: Gripa va avea o circulație semnificativ mai intensă decât anul trecut, iar imunitatea populației e mai redusă
BRAT
Modifică setările cookies