Steaua Pandurii Targu Jiu Liga Campionilor

Tiki-taka Romania! Reprezentantele noastre au facut un spectacol OFENSIV nemaivazut! Performantele obtinute de Steaua si Pandurii:

►Macedonia URLA! Marti se anunta IADUL VarDARK - Steaua, 21:45 in direct PRO TV si Voyo.ro!

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 17 Iulie 2013, 14:56
Data actualizarii: Miercuri 17 Iulie 2013, 14:55

Romania viseaza la 2 echipe in Liga Campionilor iar reprezentantele noastre au pornit in forta! Chiar daca nu a reusit sa castige in Estonia, cei de la Pandurii au avut o prestatie foarte buna, dominand copios partida cu Levadia Tallinn.

Statistica este una impresionanta pentru un meci jucat in deplasare! Pandurii a sutat de 10 ori la poarta si de 9 ori pe poarta! In schimb, estonienii nu au sutat decat de 3 ori pe poarta lui Mingote! A fost ploaie de centrari in careul gazdelor, targujienii avand nu mai putin de 16 cornere, in timp ce Levadia a avut 0!

"Din pacate, l-am facut mare pe portarul lor! In retur va fi alta situatia, cu ajutorul fanilor sunt convins ca ne vom califica" a spus Eric dupa partida din Estonia.

Steaua a dominat si mai categoric partida castigata cu 3-0 cu Vardar, lucru normal avand in vedere ca meciul s-a jucat in Romania. Totusi, statistica este si in cazul Stelei una impresionanta! 32 la 2 este raportul suturilor la poarta si 14-0 la suturile pe spatiul portii! Steaua a stat mai slab la capitolul cornere fata de Pandurii, avand "doar" 13.

"Steaua a fost foarte buna, am reusit sa facem ceea ce ne-am dorit, sa castigam mingea cat mai aproape de poarta lor si sa impunem ritmul. Trebuia sa mai marcam cateva goluri, dar eu sunt foarte multumit si suntem pe drumul cel bun" a spus Laurentiu Reghecampf dupa meciul de aseara.

Doar 3 suturi pe poarta au primit reprezentantele Romaniei in cele doua partide de aseara.

Modifică setările cookies