Surpriza! Ce i-au spus Ronaldo si Sergio Ramos lui Lewandowski la vestiare, imediat dupa meciul din Liga

Autor: Sport.ro
Vineri 21 Aprilie 2017, 14:46

	Surpriza! Ce i-au spus Ronaldo si Sergio Ramos lui Lewandowski la vestiare, imediat dupa meciul din Liga

Mai multi jucatori ai lui Bayern au vrut sa mearga in vestiarul arbitrilor, sa ii ceara socoteala lui Kassai pentru prestatia slaba de la returul din sferturile Champions League.

Jurnalistii prezenti in zona vestiarelor au povestit faptul ca mai multi jucatori ai lui Bayern, printre care si Lewandowski, ar fi incercat sa intre in vestiarul arbitrilor dupa meciul cu Real, pentru a le reprosa erorile care au netezit drumul madrilenilor spre semifinale.

AS scrie azi ca Lewandowski a fost calmat de Cristiano Ronaldo si Sergio Ramos, care l-au tras deoparte pentru a-i recomanda sa semneze cu Real Madrid.

Cei doi jucatori, cei mai influenti din vestiarul Realului, i-au spus lui Lewandowski ca este dorit pe Bernabeu si ca va avea un loc de titular in echipa.

Interesul nu e nou. Presedintele Florentino Perez a spus in mai multe randuri ca si l-ar dori pe Lewandowski in tricoul Realului.

Dupa meci, conform publicatiei AS, Perez a mers personal la Lewandowski, si s-a interesat de starea sotiei sale, care este insarcinata.

Bayern Munchen a avut grija sa isi ia masuri de siguranta, anticipand situatia in care marile cluburi ale Europei vor fi tentate sa puna la bataie multi bani in schimbul atacantului polonez.

Lewandowski a semnat recent prelungirea contractului pana in 2021, cu o crestere salariala de aproape 100%, de la 8 milioane de euro pe an, la 15 milioane.

Coronavirus România, bilanț 8 mai. 1.305 cazuri noi de persoane infectate cu SARS–CoV–2
BRAT
Modifică setările cookies