Steaua o sa aiba STADIONUL PLIN! Fanii s-au batut pe bilete si vor fi 50.000 in tribune! Ghencea se redeschide pentru Man City! VIDEO

Steaua - Manchester City este marti, la ProTV, de la 21:45

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 14 August 2016, 22:25
Data actualizarii: Duminica 14 August 2016, 22:40

 A fost bataie pe cele 5 mii de bilete de la Steaua - City, vandute la case! Unii au stat la coada de la 5 dimineata, pana cand s-au deschis casele - la ora doua-spre-zece!  

Ultimele 5000 de bilete la Steaua-City s-au dat intr-o ora! Bisnitarii s-au infiltrat printre fanii Stelei. Un suporter a venit de la Los Angeles sa vada Steaua-City.

Oamenii trimisi de Guardiola sa o spioneze pe Steaua au luat pana si mostre de gazon de pe National Arena. Guardiola e atent la toate detaliile inainte de Steaua - City, care e marti de la 21.45 la PRO TV!

Spionii lui Guardiola au ajuns si in Ghencea - stadionul pe care City se va antrena la Bucuresti. Pentru Steaua, lacatul e pus de un an si jumatate, de cand a inceput scandalul cu Armata.

Guardiola putea alege si stadionul lui Dinamo, unde rivala din Manchester s-a pregatit in 2004. Atunci, fotbalistii lui Ferguson au fost speriati de tunete!

CITESTE SI

Modifică setările cookies