Stanciu: "Veti vedea adevarata fata a Stelei in Europa League. Ma simt foarte bine la Steaua, vreau in Primavara Europeana"

City 1-0 Steaua | Stanciu nu se gandeste la plecare, chiar daca Gigi Becali viseaza sa dea lovitura cu transferul mijlocasului ofensiv in Anglia.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 24 August 2016, 23:58
Data actualizarii: Joi 25 August 2016, 00:02

Stanciu crede ca fata reala in Europa a Stelei se va vedea in Europa League si ii anunta pe fani ca vrea in primavara europeana alaturi de Reghecampf si de restul colegilor actuali.

"Am reusit un meci mult mai bun decat cel de la Bucuresti. Daca aveam putin noroc, puteam sa terminam la egalitate cu o echipa mare a Europei. Nu m-a deranjat ca nu am fost titular, a fost decizia domnului Reghecampf. Adevarata fata a Stelei o putem vedea in Europa League. Ati vazut-o si cu Sparta Praga.

City e prea mare pentru noi, diferenta e prea mare. Asteptam sa vedem grupa din Europa League, ne vom dori sa ne calificam in primavara europeana de acolo. Ma simt foarte bine aici si imi doresc sa am performante foarte mari la Steaua. Ne dorim adversari mai accesibili, dar nu exista echipe mici. Obiectivul nostru va fi sa ne calificam in primavara europeana!", a spus Stanciu la Sport.ro.

CITESTE SI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies