Liga Campionilor

Stanciu poate deveni astazi cel mai scump jucator din istoria fotbalului romanesc! Cat incaseaza Steaua pe el | CITY - STEAUA, azi la ProTV - 21:45

Manchester City - Steaua, miercuri, 21:45, la ProTV

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 24 August 2016, 08:23
Data actualizarii: Miercuri 24 August 2016, 08:28

Steaua se pregateste de returul cu City, ce va avea loc astazi la Manchester si care va fi transmis in direct de ProTV de la 21:45. Stelistii merg cu sanse infime de calificare, insa vestea cea mare vine din alta parte.

Gigi Becali a declarat ieri la Sport.ro ca asteapta astazi un raspuns de la o firma de investitii din Anglia, care ii ofera 10 milioane de lire sterline pe Stanciu, adica nu mai putin de 12 milioane de euro. Jucatorul poate ramane chiar in Anglia dupa meci, daca cele doua parti se inteleg si semneaza contractul de vanzare.

Stanciu ar deveni astfel cel mai scump jucator din istoria fotbalului romanesc, depasind recordul stabilit de Chiriches in urma cu 3 ani, cand s-a transferat la Napoli pentru 8,5 milioane de euro! Becali ceruse initial 10 milioane de euro, insa a ales o suma putin mai mica pentru ca plata sa fie facuta intr-o singura transa.

Mijlocasul stelist poate insemna o super afacere pentru Steaua, acesta fiind transferat in 2013 pentru doar 700.000 de euro de la Vaslui, profitul Stelei fiind de peste 10 milioane de euro in doar 3 ani.

CITESTE SI

Modifică setările cookies