Sergio Ramos, CE GAFA! A recunoscut dupa meciul cu Ajax, apoi si-a schimbat imediat declaratia! Risca o noua SUSPENDARE

Sergio Ramos Ajax Amsterdam Real Madrid uefa champions league UEFA Champions League Real Liga Campionilor Sergio Ramos, CE GAFA! A recunoscut dupa meciul cu Ajax, apoi si-a schimbat imediat declaratia! Risca o noua SUSPENDARE
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 14 Februarie 2019, 08:28
Data actualizarii: Joi 14 Februarie 2019, 08:33

Capitanul lui Real Madrid poate rata si primul meci din sferturile UEFA Champions League, daca Real se califica mai departe.

Ajax Amsterdam 1-2 Real Madrid / Sergio Ramos, capitanul celor de la Real Madrid, nu va juca in returul cu Ajax Amsterdam din optimile UEFA Champions League. El a primit in minutul 89 al 3-lea cartonas galben din actualul sezon al competitiei. La final, Ramos a recunoscut ca a primit intentionat acel cartonas galben, venit la 2 minute dupa reusita de 2-1 a lui Asensio.

"Uitandu-ma la rezultat, as minti daca as spune ca nu am fortat (primirea galbenului). Nu este vorba de subestimarea adversarului pentru ca nu cred ca aceasta dubla s-a incheiat, insa uneori in fotbal trebuie sa iei decizii dificile"
a spus Sergio Ramos dupa partida.

Ramos risca acum sa primeasca o suspendare chiar mai mare! Regulamentul UEFA specifica clar ca "se acorda o suspendare de doua etape sau pe o perioada specifica pentru un jucator care primeste intentionat cartonas galben sau rosu". Ramos nu este la prima situatie de acest gen, fiind acuzat ca a primit intentionat cartonas galben in 2013 la o dubla cu Galatasaray.

  • Sergio Ramos, CE GAFA! A recunoscut dupa meciul cu Ajax, apoi si-a schimbat imediat declaratia! Risca o noua SUSPENDARE

Realizand gafa facuta prin faptul ca a recunoscut ca a primit intentionat cartonas galben si ca risca sa primeasca o suspendare mai mare, Ramos si-a schimbat declaratia, postand pe internet un mesaj: "Vreau sa fie clar ca pe mine ma doare mai mult decat pe oricine altcineva, nu am fortat primirea cartonasului, asa cum nu am facut-o nici impotriva Romei in precedentul meci de UEFA Champions League. Imi voi sprijini echipa din tribune cu iluzia de a ajunge in sferturi" a scris Ramos pe internet.

Ramos a riscat sa fie suspendat si in sezonul trecut de UEFA Champions League cand a incalcat regulamentul - el a mers pe banca de rezerve a echipei desi era suspendat. UEFA a decis atunci sa nu ii acorde vreo etapa de suspendare.

 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!