Scandal urias in Champions League! "NU se poate asa ceva! I-a ajutat de la inceput pana la FINAL!" UEFA pregateste o sanctiune DURA:

Scandal urias in Champions League! "NU se poate asa ceva! I-a ajutat de la inceput pana la FINAL!" UEFA pregateste o sanctiune DURA:

► Drumul spre Torino incepe joi, ora 20:00, Dnepr – Tottenham in direct Sport.ro si Voyo.ro!

City a lasat impresia ca ii poate pune probleme Barcei in meciul direct. Numai ca de la faultul lui Demichelis la Messi, eliminarea si penalty-ul transformat de Leo, totul a cazut.

O gafa mare de arbitraj, daca ne gandim ca faultul s-a produs in afara careului; chiar daca faultul a fost in afara careului, eliminarea este corecta, insa nu si lovitura de pedeapsa data.

Pe lista erorilor comise de centralul Jonas Erikson si de colegii sai de la margini se numara si un gol refuzat Barcei pe motiv de offside. Dupa reluari se vede clar ca e o gafa de arbitraj decizia luata.

Pellegrini a luat foc la final de partida, spunand ca arbitrul a ajutat-o pe Barca constant!

"De la inceput am simtit ca arbitrul nu este impartial. La acest meci era nevoie de un arbitru cu mai multa experienta. El a decis rezultatul, nu a controlat meciul niciun moment. A favorizat-o pe Barcelona de la inceput pana la final. Tot el a fost arbitrul care a comis o eroare impotriva Barcei la meciul cu AC Milan", a spus Pellegrini.

Englezii de la The Guardian scriu timp de doua zile UEFA asteapta toate detaliile despre meci, raporturile arbitrilor si ale observatorilor, ca mai apoi sa ia o decizie.

Scorul nu poate fi schimbat, nici eliminarea lui Demichelis, insa Pellegrini poate fi sanctionat dupa cele declarate.

Pentru Barca, returul de pe Camp Nou poate arata superb: Pellegrini in tribune, Demichelis absent si meciul incepe de la 2-0, cat s-a terminat in Anglia.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cîţu: Cel mai important beneficiu pentru persoanele vaccinate este viaţa
BRAT
Modifică setările cookies