Un club URIAS aduce 8 milioane de euro la meciul cu Legia! Il vor neaparat pe Chiriches! Meciul care ii va schimba viata:

Autor: Sport.ro
Luni 19 August 2013, 14:00

	Un club URIAS aduce 8 milioane de euro la meciul cu Legia! Il vor neaparat pe Chiriches! Meciul care ii va schimba viata:

► Da-le gol, Grozav! Bate-i, Hamza! Contra, macel ca pe vremuri! Swansea - Petrolul, joi 21:00, in direct PRO TV si Voyo.ro!

Steaua joaca prima mansa din play-off-ul Ligii in fata celor de la Legia Varsovia. Cei mai cautati jucatori sunr Bourceanu si Chiriches.

Daca pentru capitan sunt deja patru cluburi care vor sa ofere diverse sume de bani, la Vlad Chiriches situatia e clara.

Dupa ce Tottenham a fost refuzata pe motiv ca banii nu veneau toti odata (8 mil.), acum Roma e foarte interesata.

Italienii au oferit in urma cu mai multa vreme suma de 4,5 milioane pentru el, bani refuzati de Steaua. Acum, la meciul de pe national arena vine o intreaga delegatie de la Roma, cu gandul clar sa dea 8 milioane de euro pentru fundasul Stelei.

Ziaristii de la Corriere dello Sport anunta ca directorul sportiv al Romei, Sabatini, vine special cu o delegatie la meciul de miercuri. La ultima partida de verificare, fundasii Burdisso si Castan au dezamagit, asa ca antrenorul Garcia a cerut neaparat un fundas de valoare, chiar pe Vlad Chiriches.

Comisia de la Veneţia discută cu Iohannis despre Coduri. Iordache: "Pârâcioşi de serviciu"
BRAT