Liga Campionilor

VIDEO S-a ridicat și a plecat! Diego Simeone, deranjat de o întrebare la conferința de presă

Atletico Madrid a fost eliminată din Champions League de Manchester City, scor 1-0 la general. ”Cetățenii” se vor duela în faza următoare a competiției cu rivala echipei de pe Wanda Metropolitano, Real Madrid.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 14 Aprilie 2022, 09:03
Data actualizarii: Joi 14 Aprilie 2022, 09:08

După meci, Diego Simeone a fost deranjat de o întrebare de la conferința de presă, care l-a făcut să plece din fața jurnaliștilor, chiar dacă, probabil, ar fi urmat și alte întrebări.

Argentinianul a fost întrebat dacă i-ar ajuta pe cei de la Real Madrid cu sfaturi despre cum s-o elimine pe Manchester City. ”Nu, nu voi face niciodată asta”, a fost răspunsul scurt oferit de antrenorul lui Atletico.

  • Diego Simeone

În timp ce întrebarea și răspunsul lui Simeone erau traduse pentru jurnaliștii englezi, tehnicianul s-a ridicat și a părăsit sala de conferință.

S-au stabilit semifinalele Ligii Campionilor

Meciurile din semifinalele Ligii Campionilor sunt Manchester City - Real Madrid și Liverpool - Villarreal. Partidele se vor disputa pe 26/27 aprilie (turul) și 3/4 mai (returul).

Real Madrid a mai întâlnit-o pe Manchester City în șase meciuri, iar până acum au fost înregistrate câte două victorii pentru fiecare echipă, două remize și câte șapte goluri marcate de fiecare parte.

Duelul Liverpool - Villarreal s-a mai disputat de două ori, cele două formații împărțindu-și victoriile.

Finala Ligii Campionilor este programată sâmbătă, 28 mai, de la ora 22:00, pe Stade de France, la Paris. Inițial, ultimul act trebuia să se dispute la Sankt Petersburg, însă UEFA a decis mutarea meciului din cauza invaziei ruse din Ucraina.

Modifică setările cookies