Reghe, criticat pentru schimbarile facute in meciul cu Schalke: "O echipa mare poate sa revina dupa greseala de la primul gol"

Autor: Sport.ro
Joi 19 Septembrie 2013, 18:58

	Reghe, criticat pentru schimbarile facute in meciul cu Schalke: "O echipa mare poate sa revina dupa greseala de la primul gol"

►Dinamo – Sanatatea, marti 20:30, IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro! Vezi AICI cand joaca Steaua, Rapid si U Craiova - Petrolul! Bate Cupa!

Victor Becali crede ca schimbarile facute de Laurentiu Reghecampf in meciul cu Schalke au fost neinspirate. Impresarul a fost dezamagit si de reactia jucatorilor dupa primul gol primit.

"Din punctul meu de vedere a fost greseala lui Szukala la gol, dar e omeneste. A fost un moment nefericit. Cand esti o echipa puternica, cand ai mentalitate de invingator pe care vrea Reghecampf sa o imprime, poti sa revii in meci."

"Nu trebuie sa facem un capat de tara. Nu au fost schimbari inspirate. Acum multi spun ca de ce a jucat cu Pantelis Kapetanos, dar el asa a simtit meciul. Mourinho oricum venea suparat, acum vine si mai suparat. Pentru Steaua e problema ca a castigat Baselul. Eu cred ca ne putem bate cu ei pentru locul trei, dar Basel este o echipa buna”, a declarat Victor Becali la Sport Total FM.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

E.U. YES LA VOT. Fricile care ar putea distruge democraţia în UE. "Devenim o fortăreaţă"
BRAT