"Recunosc, Messi m-a ignorat!" Gluma postata de Ponta pe Facebook dupa ce a fost la SuperCupa Europei. Langa cine a stat la loja

Premierul Romaniei a trait la Tbilisi meciul minunat dintre Barcelona si Sevilla! A stat de vorba si cu Platini, despre Euro 2020.

Invitat de premierul Georgiei, Ponta a stat la cateva scaune de Platini! A filmat cu telefonul golurile lui Messi, care a ajuns cel mai tare marcator in Europa - a ajuns la 80 de goluri si l-a depasit pe Ronaldo.

"Recunosc, Messi m-a ignorat!", a glumit premierul Romaniei, care s-a intretinut la Tbilisi si cu seful UEFA Platini. I-a multumit ca trimis euro 2020 si in Romania.

"M-am bucurat de spritul premierului pe care l-a baut in compania lui Platini! Domnule, aia e de pe alta planeta, acolo fotbal, alta planeta!", a spus Dumitru Dragomir
   
"Superfinala!" au titrat spaniolii.  Ziarele Catalane au laudat Supercampioana - Barca, care are deja 4 trofee in acest an, dar i-au multumit si lui Pedro - omul care a adus victorie si care e aproape sa se desparta de Barca! Van Gaal il asteapta la Manchester United.

Pedro a marcat la fel ca-n Supercupa din 2009, cu Sahtiorul lui Lucescu - in minutul 115.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Anchetă la Spitalul Județean Suceava, unde anul trecut a fost primul mare focar de Covid-19 din țară
BRAT

Modifică setările cookies