Gareth Bale Tottenham Liga Campionilor

Real Madrid - Tottenham se joaca fara vedete! Vezi cand revin Gareth Bale si Cristiano Ronaldo:

Gareth Bale s-a accidentat inaintea meciului dintre Tara Galilor si Anglia si este incert pentru prima mansa din sferturile Ligii Campionilor

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 29 Martie 2011, 13:21
Data actualizarii: Marti 29 Martie 2011, 13:23

Bale, in varsta de 21 de ani, nu a jucat in meciul dintre Tara Galilor si Anglia, de sambata, dupa ce s-a accidentat la antrenamentul cu echipa galeza.

Potrivit clubului Tottenham, in urma testelor medicale la care a fost supus luni s-a aratat cu jucatorul are nevoie de o saptamana sau zece zile de repaus. (Mediafax)

Bale, care se confrunta cu probleme la spate inca din luna ianuarie, nu a jucat decat foarte putin in ultimele trei luni.

Cristiano Ronaldo mai sta doua saptamani!

Cristiano Ronaldo sufera de o leziune de gradul intai la muschii hamstring ai piciorului stang. Jucatorul, accidentat in meciul cu Atletico Madrid va fi indisponibil inca doua saptamani.

Medicii Realului se straduiesc sa il recupereze cat mai repede si au pus in practica un tratament revolutionar cu celule stem.

Celule Stem sunt recoltate din maduva osoasa si testate impotriva potentialelor defecte, toxine sau infectii, apoi pot fi folosite pentru tratarea accidentarilor. Acest tip de tratament nu este considerat un dopaj anunta medicii care insa avertizeaza - in astfel de cazuri creste riscul aparitiei cancerului.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies