Real Madrid a reacționat după criticile lui Guardiola

Real Madrid Pep Guardiola Liga Campionilor Pep Guardiola, antrenor Manchester City / Foto: Imago Images
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 10 Aprilie 2024, 19:15
Data actualizarii: Miercuri 10 Aprilie 2024, 19:17

Madrilenii nu i-au rămas datori lui Pep Guardiola, după ce acesta a critigat gazonul de pe Santiago Bernabeu.

Real Madrid a ripostat la comentariile lui Pep Guardiola despre starea gazonului de pe stadionul Santiago Bernabeu, potrivit publicației AS care citează surse anonime din cadrul clubului.

După o remiză palpitantă, scor 3-3, care anunțî o altă partidă spectaculoasă săptămâna viitoare, în Anglia, Pep Guardiola i-a complimentat sarcastic pe madrileni pentru gazonul de pe stadionul recent renovat al "galacticilor".

Meciul s-a disputat cu acoperișul tras, iar când a fost întrebat cum i s-a părut această idee, Guardiola a răspuns: "Îmi place să văd cerul, dar adevărul e că stadionul e impresionant. Acum trebuie doar să aibă grijă de gazon."

"Nu mă înțelege greșit, e o lucrare impresionantă. Când jucam eu, gazonul de pe Bernabéu era un covor, un covor, dar na, presupun că îl vor repara", a adăugat fostul antrenor al FC Barcelona.

Replica a venit imediat

„Gazonul stadionului Santiago Bernabeu nu este de nota 10, dar este de un 8. Aș vrea ca toate arenele să aibă acest gazon”, a declarat o sursă anonimă pentru AS.

În plus, responsabilii madrileni dau asigurări că vor face totul ca gazonul să fie "într-o stare formidabilă" pentru "El Clasico", programat pe 21 aprilie.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!