Reacția presei din Spania după ce românul Istvan Kovacs a fost delegat la Liverpool – Real Madrid, „finala” din optimile UCL

Liga Campionilor Istvan Kovacs livepool Real Madrid Liga Campionilor Istvan Kovacs
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 19 Februarie 2023, 17:56
Data actualizarii: Duminica 19 Februarie 2023, 18:01

Arbitrul român Istvan Kovacs va conduce de la centru prima manşă a partidei de gală din optimile de finală ale Ligii Campionilor, dintre FC Liverpool şi Real Madrid.

Jurnaliștii spanioli au scris despre desemnarea lui Istvan Kovacs la „finala” din optimile de finală, punctând că românul o va conduce pentru a doua oară de la centru pe Real Madrid.

Istvan Kovacs va fi ajutat la cele două linii de arbitrii asistenţi Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene, cel de-al patrulea oficial fiind Horaţiu Feşnic. În camera VAR se vor afla Massimiliano Irrati şi Marco Guida (ambii din Italia).

Istvan Kovacs, delegat la Liverpool - Real Madrid

„Românul Istvan Kovacs a fost desemnat de UEFA pentru duelul dintre Liverpool și Real Madrid, din turul optimilor de finală a Ligii Campionilor”, notează și mundodeportivo.com.

„Arbitrul responsabil pentru conducerea meciului Liverpool – Real Madrid va fi românul Istvan Kovacs”, scrie elespanol.com.

„Istvan Kovacs va fi responsabil de fluierul meciului Liverpool – Real Madrid, din prima manșă a optimilor de finală din Champions League. Pentru român este a doua oară când îi va arbitra pe madrileni în această competiție, după meciul cu Manchester City din semifinale, din sezonul trecut, pierdut 3-4 de echipa lui Ancelotti”, a scris ok.diario.com.

Partida dintre FC Liverpool şi Real Madrid, echipe care au cucerit trofeul UEFA Champions League în ultimii 5 ani, va avea loc marţi, 21 februarie, de la ora 22:00, pe stadionul Anfield din Liverpool.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!