Petrescu aplica aceeasi strategie inaintea meciului cu Slavia: "E mare favorita. Cea mai ofensiva echipa pe care am vazut-o in 16 ani!"

Petrescu a fost incatat de meciurile facute de Slavia si spune ce cehii sunt mari favoriti sa prinda grupele Champions League.

Super Dan aplica aceeasi strategie ca inaintea meciurilor cu Astana, Maccabi sau Celtic.

"Slavia Praga e mare favorita la acest meci, dupa buget, dupa jucatorii pe care-i are. E o echipa foarte buna. Am jucat 6 meciuri pana sa ajungem aici, Slavia a ajuns direct aici. Anul trecut au dat vreo 4 goluri cu Chelsea. Sunt la alt nivel. Sunt un pericol pentru noi. Poate ca sunt echipa cea mai ofensiva pe care am studiat-o eu in 16 ani de antrenorat. E important sa nu pierdem. Daca nu am primi gol, ar fi ideal. O victorie ar fi super. Toata lumea din Romania a inceput sa creada in CFR Cluj. Pana acum, nu credea nimeni in CFR Cluj, in Dan Petrescu. Baietii mei au prins incredere, entuziasm. Slavia e foarte greu de oprit, va fi greu sa nu primi gol acasa si in deplasare, trebuie sa marcam goluri ca sa ne calificam", a spus Petrescu.

Deac a preluat si el mesajul antrenorului de la CFR: "Nu pot sa spun in procente ce sanse avem, e clar ca ei sunt favoriti, au echipa mai valoroasa. Dar noua ne place de postura asta de echipa de pe locul 2. Am demonstrat ca avem valoare, nu conteaza cine e favorita pe hartie. E clar ca vom avea un meci foarte greu, Slavia e o echipa foarte periculoasa in atac. Va trebui sa facem un meci perfect si sa incercam sa nu primim gol".VIDEO PROTVPLUS.RO

Laura Popa - MasterChef 2019

Laura, specialistă în domeniul finanțelor, vrea să demonstreze că este demnă de acest show și i-a îndulcit pe chef Hadad, Chelaru și Tudoran. "Doamne ajută de bărbatul care reușește să mă suporte"


06:51
Sergiu Nap si Oana Chele - MasterChef 2019

O stilistă și un scenograf au venit să facă artă în bucătăria MasterChef


03:00
Ramona Bumbac - MasterChef 2019

Ea este Ramona, are 40 de ani și a venit cu un preparat care i-a făcut pe chefi să se contrazică: "Mie mi se pare că femeia a ieșit din zona de confort..."


07:45
Andrei Popa - MasterChef 2019

Andrei Popa, ”Hipster Jesus”, a pregătit o farfurie care i-a dat pe spate pe cei trei jurați


06:43
. Denisa Chirilă - MasterChef 2019

Denisa Chirilă, cardiologul care le-a dat palpitații juraților Masterchef: ”Seara, frâng inimi”


06:47
Denisa Chirilă, cardiologul care le-a dat palpitații juraților Masterchef: ”Seara, frâng inimi”

00:29
Românii au talent - Fii eroul nostru!

00:30
Românii au talent - Fii eroul nostru!

00:30
Cristi Minculescu și Pacha Man au lansat "Unde inima mea bate", o piesă cu un mesaj special pentru românii plecați în străinătate

03:58
Gospodari Fără Pereche - Fetelor, alegeți-vă jumătatea!

00:30
Filmul reconstituirii în cazul Caracal. Anchetatorii vor să afle azi ce a făcut Dincă, pas cu pas, cu Luiza Melencu
BRAT