Petrescu aplica aceeasi strategie inaintea meciului cu Slavia: "E mare favorita. Cea mai ofensiva echipa pe care am vazut-o in 16 ani!"

Petrescu a fost incatat de meciurile facute de Slavia si spune ce cehii sunt mari favoriti sa prinda grupele Champions League.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 19 August 2019, 19:24
Data actualizarii: Luni 19 August 2019, 19:53

Super Dan aplica aceeasi strategie ca inaintea meciurilor cu Astana, Maccabi sau Celtic.

"Slavia Praga e mare favorita la acest meci, dupa buget, dupa jucatorii pe care-i are. E o echipa foarte buna. Am jucat 6 meciuri pana sa ajungem aici, Slavia a ajuns direct aici. Anul trecut au dat vreo 4 goluri cu Chelsea. Sunt la alt nivel. Sunt un pericol pentru noi. Poate ca sunt echipa cea mai ofensiva pe care am studiat-o eu in 16 ani de antrenorat. E important sa nu pierdem. Daca nu am primi gol, ar fi ideal. O victorie ar fi super. Toata lumea din Romania a inceput sa creada in CFR Cluj. Pana acum, nu credea nimeni in CFR Cluj, in Dan Petrescu. Baietii mei au prins incredere, entuziasm. Slavia e foarte greu de oprit, va fi greu sa nu primi gol acasa si in deplasare, trebuie sa marcam goluri ca sa ne calificam", a spus Petrescu.

Deac a preluat si el mesajul antrenorului de la CFR: "Nu pot sa spun in procente ce sanse avem, e clar ca ei sunt favoriti, au echipa mai valoroasa. Dar noua ne place de postura asta de echipa de pe locul 2. Am demonstrat ca avem valoare, nu conteaza cine e favorita pe hartie. E clar ca vom avea un meci foarte greu, Slavia e o echipa foarte periculoasa in atac. Va trebui sa facem un meci perfect si sa incercam sa nu primim gol".

Modifică setările cookies