PARADOX-ul lui Reghe: "Chelsea de acum este superioara echipei pe care am invins-o, pentru jucatorii mei va fi mai usor!" Ce spune despre Mourinho:

Autor: Sport.ro
Luni 30 Septembrie 2013, 07:10

	PARADOX-ul lui Reghe: "Chelsea de acum este superioara echipei pe care am invins-o, pentru jucatorii mei va fi mai usor!" Ce spune despre Mourinho:

►Pe ei, olteni! Pacos - Pandurii, joi 22:00, IN DIRECT la PRO TV si Voyo.ro!

Laurentiu Reghecampf nu se teme de adversara de maine seara. Desi o considera pe Chelsea una dintre cele mai bune echipe din Europa, antrenorul Stelei vrea sa obtina inca o victorie mare in fata londonezilor dupa cea din martie.

Reghecampf considera ca fata de acel meci, Chelsea este mult mai puternica, principalul motiv fiind revenirea lui Jose Mourinho.

"Chelsea de acum este superioara echipei din sezonul trecut, pe care noi am intalnit-o in Europa League. Au un alt antrenor, alte metode de pregatire, au facut transferuri, deci, cu siguranta, va fi mai greu. Orice punct este important in grupele Champions League, deci n-ar fi chiar rau daca n-am pierde cu Chelsea.

Au cel mai bun antrenor din lume, au un lot valoros, dar noi vom incerca sa castigam un punct sau trei puncte.

Pentru jucatorii mei va fi mai usor anul asta decat anul trecut, pentru ca ei stiu ce inseamna Chelsea, o echipa care este printre primele cinci din Europa in acest moment" a declarat Laurentiu Reghecampf inainte de partida de maine seara.

Sute de mii de americani au ieșit în stradă. Garda Națională a mobilizat 43.000 de angajați
BRAT