Ovidiu Hategan Atletico Madrid Champions League Cristiano Ronaldo Manchester United Liga Campionilor

Ovidiu Hațegan, o nouă delegare de excepție! Românul îl va arbitra pe Cristiano Ronaldo 

Ovidiu Hațegan va conduce un duel spectaculos din UEFA Champions League. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 21 Februarie 2022, 09:47
Data actualizarii: Luni 21 Februarie 2022, 09:51

Ovidiu Hațegan (41 ani) va conduce meciul tur dintre Ateltico Madrid și Manchester United, de miercuri, 23 februarie, de la 22:00, LIVE TEXT pe www.sport.ro, din optimile UEFA Champions League. 

Va fi a șaptea partidă pe care românul o va arbitra, în acest sezon, în cea mai importantă competiție europeană, după Bayern Munchen - Barcelona 3-0, Inter - Șahtior 2-0, Dynamo Kiev - Barcelona 0-1, Benfica - Bayern Munchen 0-4 și Atletico Madrid - FC Porto 0-0, meciuri disputate în faza grupelor, și Steaua Roșie Belgrad - Sheriff Tiraspol 1-1, în preliminarii UEFA Champions League. 

Hațegan ar fi fost înjurat de Bălgrădean în Universitatea Craiova - CFR Cluj 1-1 

Cristian Bălgrădean (33 ani) l-ar fi înjurat pe Ovidiu Hațegan în deulul cu Universitatea Craiova. Inițial, arbitrul i-a acordat doar galben și s-a îndepărtat de portar, însă jucătorul CFR-ului a continuat să protesteze vehement și a văzut roșu.

Fostul arbitru Constantin Zotta crede că Bălgrădean ar urma să fie suspendat pentru cel puțin două etape.

„Hațegan citește foarte bine situația, înțelege că Bălgrădean e foarte nervos, aude că vorbește ceva, dar el se îndepărtează și bine face. Numai că Bălgrădean insistă și insistă la un mod foarte agresiv. 

În situația în care el îi arată cartonaș roșu, este evident că nu e un comportament nesportiv, ci este un comportament care se traduce prin violență, ceea ce înseamnă injurii, amenințări. Regulamentul spune minimum două etape de suspendare”, a spus Zotta, la Telekom Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!