Liga Campionilor

NEWS ALERT | Nu e bun pentru Petrescu, e bun pentru Liga Campionilor! Istvan Kovacs, delegat la Manchester City - Real Madrid

Istvan Kovacs a fost delegat în Liga Campionilor, la meciul tur dintre Manchester City și Real Madrid, din semifinale!

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 24 Aprilie 2022, 11:00
Data actualizarii: Duminica 24 Aprilie 2022, 11:14

Partida este programată pe 26 aprilie, la Manchester. Kovacs va fi ajutat de asistenții Vasile Marinescu și Ovidiu Artene.

Istvan Kovacs, delegat la Manchester City - Real Madrid

"Centralul român a fost delegat la manșa tur a semifinalei celei mai importante competiții de club la nivel continental, programată marți, 26 aprilie, de la ora 22:00, la Manchester. Este pentru prima dată în carieră când va conduce o semifinală a unei competiții continentale de club.

Istvan Kovacs îi va avea alături pe conaționalii Vasile Marinescu și Ovidiu Artene, arbitri asistenți. Al patrulea oficial va fi portughezul Artur Dias. În camera VAR se vor afla doi arbitri din Germania, Marco Fritz și Bastian Dankert.

Va fi al cincilea meci din actuala ediție a UEFA Champions League pe care Kovacs o va arbitra, până acum fiind delegat la trei partide din faza grupelor și la ”sfertul” Man.City – Atletico Madrid 1-0", se arată pe site-ul FRF.

Delegarea vine la o săptămână după ce Istavan Kovacs și-a atras critici din partea lui Dan Petrescu pentru prestația din meciul CFR Cluj - FCSB 0-1. 

"E prima înfrângere în campionat pe teren propriu după foarte mult timp. Un meci disputat decis de o greșeală de arbitraj mare. N-ai voie la un derby să dai un asemenea cartonaș roșu. Am avut o fază cu Petrila singur cu portarul, a dat henț, nu a fost. 

A fluierat cu 10 secune înainte de final ca nu cumva să egalăm. Trebuia să mai lase cel puțin 1 sau 2 minute. Noi am luat goluri mereu peste timp. S-a văzut presiunea pusă, arbitrul a decis meciul”, a spus Petrescu, după meciul cu FCSB.

Modifică setările cookies