Mourinho il inteapa pe Ronaldo pentru unul dintre cele mai dureroase momente: "Aveam mare incredere in el si a ratat!"

Cristiano Ronaldo Jose Mourinho Liga Campionilor
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 15 Septembrie 2014, 13:30
Data actualizarii: Luni 15 Septembrie 2014, 13:26

Cristiano Ronaldo si Jose Mourinho par sa nu fi fost atat de apropiati cum se crede - starul Realului l-a criticat recent pe antrenor, Mourinho l-a intepat si el

Pe vremea cand erau impreuna la Real Madrid, Jose Mourinho si Cristiano Ronaldo pareau sa fie mereu pe aceeasi lungime de unda. Iata insa ca lucrurile nu au fost asa. Intr-un interviu acordat inainte de startul grupelor Ligii Campionilor, Mourinho a vorbit despre cele mai crunte amintiri pe care le are in aceasta competitie.

"Au existat cateva semifinale din UCL pe care nu le uit prea repede. Au fost dureroase episoadele cu Liverpool (in 2005, atunci cand antrena Chelsea) si cel de la penalty-uri din 2012, cu Bayern. Atunci a ratat jucatorul in care aveam increderea cea mai mare ca va transforma si pe care l-am pus sa execute primul" a declarat Mourinho.

Cel despre care vorbea Mourinho este chiar Cristiano Ronaldo - portughezul a fost unul dintre cei care au ratat atunci, alaturi de Kaka si Sergio Ramos.

"Castigarea Ligii Campionilor de 2 ori a facut cariera mea sa fie una speciala" a mai spus Mourinho, cel care a dezvaluit si ca nu i-a fost oferit postul de selectioner al Portugaliei dupa demiterea lui Paulo Bento, spunand insa ca ar fi refuzat oricum.
 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!