Gestul scandalos al lui Cristiano Ronaldo cu Atletico Madrid! Arbitrul l-a vazut si nu i-a facut nimic! VIDEO

Gestul scandalos al lui Cristiano Ronaldo cu Atletico Madrid! Arbitrul l-a vazut si nu i-a facut nimic! VIDEO

Extrem de nervos, Cristiano Ronaldo a comis cu Atletico Madrid un gest scandalos, pentru care a fost iertat de arbitru, spre nemultumirea jucatorilor lui Atletico Madrid.

La 6 puncte in spatele Barcelonei, Real Madrid sta pe un butoi de pulbere. A pierdut meciul de acasa cu Atletico, 1-2, rivala din capitala Spaniei, iar Cristiano Ronaldo a fost extrem de nervos.

Camerele TV l-au surprins pe starul portughez incercand sa-l loveasca cu cotul in fata pe Joao Miranda, intr-o faza la capatul careia arbitrul a dat un galben tocmai jucatorului lui Atletico, in ciuda protestelor colegilor sai. CLICK AICI PENTRU VIDEO

Nu este pentru prima data cand Cristiano Ronaldo comite un gest similar cu Atletico Madrid. S-a mai intamplat si in SuperCupa Spaniei, cu Godin.

In acest moment, Real Madrid este pe locul 13 in Spania, cu 3 puncte in 3 etape. Barca conduce clasamentul, cu 9 puncte si fara gol primit, reusind sa marcheze de 6 ori. Valencia este pe 2, cu 7 puncte, la egalitate cu Sevilla si Atletico Madrid.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Delta Dunării s-a umplut de iahturi care gonesc cu viteză pe canalele înguste și pun în pericol ecosistemul
BRAT
Modifică setările cookies