Live Text
AC Milan - Atletico Madrid

Diego Costa i-a distrus pe italieni pe final! AC Milan 0-1 Atletico Madrid! Milan a lovit bara de doua ori! Calificarea se joaca la Madrid! Vezi fazele:

►Drumul spre Torino incepe joi, ora 20:00, Dnepr – Tottenham in direct Sport.ro si Voyo.ro!

AC Milan - Atletico Madrid este una dintre cele mai asteptate dueluri din Liga. De multe ori s-a spus ca in cea mai tare competitie dintre cluburi din lume nu mai conteaza clasamentele, nici orgoliile, nici competitiile interne.

AC MILAN:

Milan nu trece deloc prin cele mai bune momente in acest sezon in Serie A, unde ocupa doar locul noua, la mare distanta de primele pozitii. Italienii au si antrenor nou - Seedorf - venit la Milano cu un scop clar: reconstructia.

Parcurs bun in grupa de calificare din Liga: italienii au terminat pe locul doi, la patru puncte in spatele celor de la Barcelona. Au marcat de opt ori, au primit cinci goluri si au fost invinsi o singura data: 1-3 pe Camp Nou.

ATLETICO:

Atletico Madrid traverseaza unul dintre cele mai bune sezoane din istorie. Spaniolii se bat din nou la titlul din Primera, acolo unde sunt cotati drept favoriti nr. 3, dupa Barca si Real Madrid. Atletico este pe locul trei, insa la egalitate de puncte cu primele doua clasate: Barca si Real.

Spaniolii au un super parcurs in grupele Ligii. Au terminat pe prima pozitie, neinvinsi, intr-o grupa cu Zenit, Porto si Austria Viena. 16 puncte, 15 goluri marcate, doar 3 primite si un singur pas gresit: 1-1 in Rusia, cu Zenit.

Filmul atacului petrolierului Mercer Street, care s-a soldat cu moartea unui român. Analist politic: Sunt victime colaterale
BRAT
Modifică setările cookies