Mancini are motive sa fie dat afara URGENT! City e cea mai slaba echipa din Anglia in Liga Campionilor! Recordul negativ facut de Balotelli & Co.:

Autor: Sport.ro
Miercuri 05 Decembrie 2012, 18:52

	Mancini are motive sa fie dat afara URGENT! City e cea mai slaba echipa din Anglia in Liga Campionilor! Recordul negativ facut de Balotelli & Co.:

City a parasit Liga pe usa din dos, fara macar sa castige vreun meci in grupa! A facut un record pe care seicii vor sa-l stearga cat mai repede!

City a facut doar trei egaluri din grupa de Champions League, in care Dotrmund a defilat. Real s-a calificat de pe locul doi, Ajax merge in Europa League, de pe trei, insa miliardarii de la City raman doar cu un record negativ!

Echipa seicilor este cea mai slaba echipa din Anglia care a jucat vreodata in grupele C.L. Si asta pentru ca a strans cele mai putine puncte pentru o echipa engleza de cand Liga s-a modificat in noul format.

In campionat, City pare sa fie tot regina egalurilor, cu sase astfel de rezultate pana acum. Desi este neinvinsa, echipa lui Balotelli ocupa doar un loc doi in Premier League.

Ultima data cand o echipa din Anglia a stat atat de slab intr-un sezon al Ligii a fost in 1996, cand Balckburn Rovers termina grupa doar cu patru puncte in palmares.

Mai rau pentru City este ca Mancini pare la un pas sa fie dat afara. Sentinta ar putea veni dupa meciul cu United, de duminica, derby-ul milioanelor din Anglia.

Reuniune importantă a CSAT. Ce se va decide
BRAT