"La 2-0 eram morti, noroc cu Oblak" Simeone e in al noualea cer dupa ce a eliminat "doua din cele mai bune trei echipe din lume"

"La 2-0 eram morti, noroc cu Oblak" Simeone e in al noualea cer dupa ce a eliminat "doua din cele mai bune trei echipe din lume"

Real - City, azi la 21:45 la ProTV

Atletico s-a calificat in finala dupa 2-2 la general cu Bayern Munchen. Echipa lui Simeone a mers mai departe gratie golului inscris in deplasare, si se pregateste de finala cu castigatoarea dintre Real Madrid si Manchester City.

"Am intalnit cel mai puternic adversar, care a facut o prima repriza foarte buna, si a continuat sa puna presiune pe noi si in repriza a doua. Adevarul este ca nu am putut sa raspundem in prima repriza insa ne-a salvat Oblak, care a aparat acel penalty la 1-0 pentru ei. Din fericire, am schimbat la pauza si repriza a doua a ratat altfel si ne-am atins obiectivul. Putem sa spunem ca suntem si noi prnitre cei mai buni dupa ce am jucat atatea finale, Cupa, Europa League, doua finale de Liga Campionilor. Oricum, anul acesta am eliminat doua dintre cele mai bune trei echipe din lume", a spus Simeone, dupa ce le-a scos pe Barcelona si Atletico.

Acesta spune ca mai sunt 15 zile pana la marea finala si ca asteapta ca fanii lui Atletico sa vina mai multi la Milano, pe Allianz Arena fiind doar 3000 de spanioli.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Iohannis: ”Să nu aibă cineva impresia că dacă a venit primăvara s-a terminat pandemia”
BRAT
Modifică setările cookies