Gennaro Gattuso Joe Jordan Liga Campionilor

Injuratura care il poate scapa pe Gattuso de suspendare! Jordan, acuzat de atacuri rasiste: "F**ing italian bastard!"

Gattuso poate scapa de suspendarea venita din partea UEFA dupa gestul golanesc din Liga. Joe Jordan este acuzat de atacuri rasiste

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 17 Februarie 2011, 09:38
Data actualizarii: Joi 17 Februarie 2011, 09:41

Joe Jordan, cel care la inceputul anilor '80 era vazut ca unul dintre cei mai violenti jucatori din fotbalul mare, si-a gasit pana la urma nasul - Gennaro Gattuso.

Italianul nu a stat prea mult pe ganduri si l-a strans de gat pe secundul lui Redknapp, spre uimirea tuturor.

Dupa gestul incredibil, Gattuso si-a cerut scuze, dar a precizat ca a fost provocat pe tot parcursul meciului de Jordan.

UEFA a stabilit ca va judeca acest caz pe 21 februarie, iar Gattuso ia in calcul deja suspendarea pentru urmatoarele meciuri.

Un amanunt poate schimba decisiv soarta anchetei. Agentul jucatorului, Claudio Pasqualin, l-a acuzat pe Joe Jordan de atacuri rasiste si a dezvaluit in presa cum a fost insultat Gattuso in timpul meciului.

"Jordan, dupa ce l-a sicanat pe toata durata meciului i-a spus un lucru care l-a scos din minti pe Gattuso. L-a insultat cu expresii de cea mai joasa speta cum ar fi <<F**ing italian bastard>>"

"Rino este un patriot, nu accepta sa se ia cineva de italieni. Este un atac lipsit de sens din partea lui Jordan.", a declarat impresarul.

Sursa foto: thesun.co.uk

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies