Imagini din interiorul uneia dintre cele mai tari academii de fotbal. Academia lui City a costat 250 milioane euro si are 17 terenuri de antrenament si un stadion de 7.000 locuri

Guardiola l-a invitat pe Hagi sa vada cea mai moderna academie de fotbal din lume. A costat 250 de milioane de euro! Guardiola i-a promis lui Hagi ca-i intoarce vizita. Vine in toamna la Ovidiu.

17 terenuri de antrenament, un stadion de 7.000 de locuri si ultimele dotari de lux! Sunt cateva dintre facilitatile academiei SF a lui City.

Ce poti face in fotbal cu 250.000.000 euro? In Romania poti sa tii o echipa timp de 25 de ani. In Anglia lucrurile suna insa diferit. Manchester City a investit aceasta suma timp de 6 ani in constructia celui mai tare centru de pregatire.

Hagi e invitatul lui Guardiola la Manchester! Merge sa vada si academia, dar si meciul Stelei cu City, miercuri, de la 21:45, in direct la ProTV.

"Legat de Gica Hagi, e mereu o placere sa vezi un vechi prieten. Ne bucuram ca va fi aici. I-am promis ca voi merge in Romania sa ii vad academia", a spus Guardiola.

Citeste si:Manchester City
VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum s-a ajuns la scandalul de la Spitalul Foişor. Directorul nu a dat nicio explicaţie
BRAT
Modifică setările cookies