Ibracadabra promite MAGIE pentru cel mai tare moment din cariera! Momentul pe care nu il va uita niciodata: "Am innebunit total pentru cateva clipe" VIDEO

Autor: Sport.ro
Vineri 14 Februarie 2014, 12:42
Ibracadabra promite MAGIE pentru cel mai tare moment din cariera! Momentul pe care nu il va uita niciodata: "Am innebunit total pentru cateva clipe" VIDEO

►Weekend FAntastic LIVE la Sport.ro:sambata 14:45 Sunderland - Southampton, sambata 19:45 Twente – Vitesse si duminica 18:00 Arsenal – Liverpool!

A castigat titlul cu 6 echipe diferite, dar cel mai important trofeu din fotbal l-a evitat pana acum. Zlatan Ibrahimovic viseaza sa castige cu PSG Liga Campionilor! Intr-un interviu pentru site-ul oficial al UEFA, Ibra spune ca principalul obiectiv al echipei este apararea titlului intern, insa visul castigarii Ligii este in mintea tuturor.

"Ar insemna foarte mult. Daca putem ajunge mai departe de sferturile de finala, ar fi un pas mare inainte pentru noi. Proiectul este in desfasurare de 2 ani si eu sunt aici de 18 luni - este un progres evident. Avem o echipa cu mult potential si calitate si cred ca la nivel colectiv am crescut mult anul acesta" a declarat Zlatan.

Ibra a povestit si care a fost unul dintre cele mai importante momente din cariera lui - debutul in grupele Ligii Campionilor pe cand avea 21 de ani. A marcat ambele goluri intr-o victorie cu 2-1 a lui Ajax impotriva lui Olympique Lyon. "Am fost foarte fericit. De la primul meu meci din Champions League imi aduc aminte cantecul fanilor si toate steagurile flutarate de ei. Imi aduc aminte ca dupa primul gol am innebunit. Am alergat pe tot stadionul catre prietenii mei care erau in partea cealalta. Am invitat cativa sa asiste la meci, a fost un moment special" mai spune Ibra.

PSG va juca impotriva celor de la Bayer Leverkusen in optimile Ligii Campionilor.
 

„Aerul era irespirabil, am crezut că murim cu uşile închise”. Mărturia unei românce din Atena, devastată de incendii
BRAT
Modifică setările cookies