Steaua Liga Campionilor Novak Martinovic Partizan Belgrad Liga Campionilor

I-au descoperit pe Jovetic, Savic si Ljajic, iar acum au alti 3 campioni mondiali de tineret in lot! Fostul stelist Martinovic vorbeste despre atuul lui Partizan

Steaua se va duela cu Partizan Belgrad in turul III al Ligii Campionilor. Dubla va fi transmisa in DIRECT de ProTV!

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Iulie 2015, 20:00
Data actualizarii: Joi 23 Iulie 2015, 20:29

Steaua a trecut cu mari emotii de slovacii de la Trencin, dupa ce a fost invinsa pe teren propriu cu 3-2. In turul urmator, campioana Romaniei va avea, insa, o sarcina si mai dificila.

Echipa lui Mirel Radoi se va duela in faza urmatoare a preliminariilor Ligii Campionilor cu sarbii de la Partizan Belgrad, formatie cu istorie, dar si cu unii dintre cei mai fanatici suporteri de pe continent.

Partizan Belgrad se lauda cu peste 70 de milioane de euro incasate in ultimii ani din vanzarile de fotbalisti, dar si cu 3 campioni mondiali de tineret in lot.

Fost jucator al Stelei si adversar al celor de la Partizan, Novak Martinovic a vorbit si el despre dubla din turul III al Ligii, acesta evidentiind cateva dintre atuurile celor de la Partizan.

"Cred ca a fost necesar sa aiba strategia asta. Nu aveau bani si s-au intors la strategia de a face ceva cu copiii de 14-18. De exemplu Partizan are un complex, cel mai bun din Serbia, din care au iesit multi jucatori care au jucat in vest, in Anglia, Germania", a spus Martinovic pentru Dolce Sport.

Zivkovic, Saponjic si Stevanovic sunt cei trei campioni mondiali din lotul lui Partizan.

Primul este deja in atentia lui Chelsea, dupa cum scrie presa din Serbia, in timp ce Saponjic si Stevanovic ar putea face si ei curand pasul cel mare.

Stevan Jovetic, Stefan Savic si Adem Ljajic - sunt doar trei dintre jucatorii crescuti de Partizan, care acum joaca la Manchester City, Atletico Madrid si AS Roma.

Modifică setările cookies