Guardiola, anchetat de UEFA pentru tricoul purtat inainte de meciul cu Porto! De ce si-a imprimat acest hashtag pe tricou:

Autor: Sport.ro
Joi 23 Aprilie 2015, 11:47

	Guardiola, anchetat de UEFA pentru tricoul purtat inainte de meciul cu Porto! De ce si-a imprimat acest hashtag pe tricou:

Pep Guardiola a purtat un tricou cu hastag-ul #JusticiaParaTopo la conferinta de presa de dinaintea meciului cu FC Porto

UEFA a deschis o ancheta, iar Guardiola risca sa fie amendat dupa ce a purtat un tricou inscriptionat cu hashtag-ul #JusticiaParaTopo la conferinta de presa de dinaintea meciului cu FC Porto.

Mesajul se refera la o campanie pe retelele de socializare prin care se cere anchetarea mortii jurnalistului argentinian Topo Lopez in timpul Mondialului de vara trecuta.

Acesta si-a pierdut viata in Brazilia, dupa ce masina in care se afla s-a ciocnit violent de o alta masina in care se aflau doi barbati, suspectati ca ar fi provocat intentionat coliziunea.

Ancheta este inca in desfasurare.

Guardiola risca sa fie amendat, pentru ca regulamentul UEFA interzice "manifestatii non-sportive" in timpul evenimentelor organizate de forul european.

Decizia UEFA va fi anuntata pe 21 mai.

Cîţu către prefecţi, despre vremea rea: E o situaţie dificilă, toată lumea să fie pregătită. Nimeni nu pleacă nicăieri
BRAT
Modifică setările cookies