Gol ANULAT pentru Panathinaikos! Vezi faza si spune daca arbitrul a avut dreptate:

Spaniolii de la AS au luat foc dupa egalul 1-1 dintre Villarreal si grecii de la Panathinaikos, care au plecat cu un gol fabulos de pe El Madrigal: "Este o pedeapsa pentru fotbal", sar in sus ziaristii.
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 26 Februarie 2009, 10:13
Data actualizarii: Joi 26 Februarie 2009, 10:24

Presa din Spania il acuza pe Ten Cate de non-joc: "Chiar daca a avut ocazia sa lucreze cu Frank Rijkaard, olandezul nu a invatat nimic din jocul ofensiv al acestuia", scrie AS.

Spaniolii au omis insa sa vorbeasca despre golul anulat al lui Panathinaikos, sau despre faza penalty-ului pentru Villarreal!

Noi suntem mai vigilenti si nu iertam nimic! Crezi ca arbitrul a anulat corect golul lui Panathinaikos? COMENTEAZA AICI:

Array
ULTIMELE STIRI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies