GALERIE FOTO ”Glorie Ucrainei!”. Mesajul lui Roman Yaremchuk, după ce a marcat în Liga Campionilor

roman yaremchuk Benfica Razboi ucraina Ucraina Liga Campionilor Roman Yaremchuk
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 24 Februarie 2022, 10:56
Data actualizarii: Joi 24 Februarie 2022, 11:00

Atacantul celor de la Benfica, Roman Yaremchuk, a marcat golul de 2-2 pentru portughezi în meciul cu Ajax și a avut un mesaj de susținere pentru țara sa natală după meci.

Vladimir Putin a dat ”undă verde” trupelor rusești în zorii zilei de joi pentru a invada Ucraina, astfel că românii de acolo își fac bagajele pentru a părăsi țara. Înainte de acest lucru, Yaremchuk, atacant născut la Lviv, a avut un mesaj de susținere pentru Ucraina.

”Sunt ucrainean și sunt mândru de asta. Deși sunt la mii de kilometri depărtare de țara mea natală, vreau să-i susțin pe toți cei care sunt în prezent în tensiune acolo.

  • Roman Yaremchuk

Acum este momentul să ne unim. Aceasta este țara noastră, istoria noastră, cultura noastră, oamenii și granițele noastre. Vreau să le mulțumesc susținătorilor noștri pentru curaj. Glorie Ucrainei!”, a scris Yaremchuk.

Roman Yaremchuk este un atacant crescut de Dinamo Kiev. În 2017, acesta a plecat la Gent pentru două milioane de euro, iar în vara anului 2021 a ajuns la Benfica pentru 17 milioane de euro.

17,5 milioane de euro este cota de piață a lui Yaremchuk, potrivit Transfermarkt.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!